Duyarlı esnaftan anlamlı uygulama

Güncelleme Tarihi:

Duyarlı esnaftan anlamlı uygulama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 09:39

Duyarlı esnaftan anlamlı uygulama

Haberin Devamı

Tufan HAMARAT / İZMİR, (DHA) - İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde unlu mamuller ve kahvaltı salonu işleten 35 yaşındaki Meryem Sever, 'şehit ailelerinden ücret almama' uygulaması başlattı. Mardinli olan Sever, "Bizler bir vatanın evlatlarıyız, 7 yaşımdan beri İzmir'de yaşıyorum. Ülkemi ve İzmir'i çok seviyorum. Ülkemizi korumak için şehit olan vatan evlatlarının ailelerinden hiç ücret almayacağız" dedi.
Ailesiyle 28 yıldır İzmir'de yaşayan Meryem Sever, yaklaşık bir ay önce Gün Sazak Bulvarı'nda Kafe Paris Unlu Mamuller Kahvaltı Salonu adlı işyerini açtı. Henüz 7 yaşındayken ailesiyle İzmir'e geldiğini belirten Sever, şehit yakınları için anlamlı bir uygulama başlattı. İşyerine gelen şehit ailelerinden, şehit yakını olduklarına dair belge göstermeleri durumunda hiçbir ikramdan ücret alınmayacağını kaydeden Sever şöyle konutu:
"Bizler bir vatanın evlatlarıyız, 7 yaşımdan beri İzmir'de yaşıyorum. Ülkemi ve İzmir'i çok seviyorum. Burada barış içinde huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Ülkemizi korumak için şehit olan vatan evlatlarının ailelerinden hiç ücret almayacağız. Şehitlerimiz bu vatan için en değerli varlıkları olan canlarını vermişken, bizim yaptığımız bu uygulamanın sözü bile olmaz. Gayemiz şehitlerimizin ailelerinin yanlarında olduğumuzu elimizden geldiğince göstermek."
FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!