Dubaili model Maruf Azimov rotayı Türkiye’ye çevirdi

Güncelleme Tarihi:

Dubaili model Maruf Azimov rotayı Türkiye’ye çevirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2021 16:15

2019 yılında Dubai’de katıldığı modellik yarışmasında birinci olduktan sonra moda sektörüne iddialı bir giriş yapan Maruf Azimov, dünyaya açılma planları arasına Türkiye’yi de dahil etti. Azimov, sürpriz bir proje için çok yakında İstanbul’a ardından da İzmir’e  geleceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Maruf Azimov, Arap yarımadasının en popüler top modellerinden. 2019 yılında katıldığı modellik yarışmasında birinci seçilerek “Mr. Dubai” unvanını alan Azimov, moda dünyasında fırtınalar estiriyor. Uluslararası projelerde yer almaya başlayan, son olarak Luxury International dergisine kapak olan ünlü yıldız, yakın dönem planları arasına Türkiye’yi de ekledi.

Dubaili model Maruf Azimov rotayı Türkiye’ye çevirdi

DÜNYAYA AÇILMA PROJESİNDE ÖNEMLİ DURAKLARDAN BİRİ TÜRKİYE

Türkiye’yi çok sevdiğini söyleyen Maruf Azimov, sürpriz bir proje için yakında İstanbul’a geleceğini açıkladı: “Ben kariyerimde başarıyı sadece hayal etmedim, başarılı olmak için çok çalıştım ve sonunda hayalini kurduğum meslekte adımı zirveye yazdırdım. Şimdi uluslararası projelerle dünyaya açılıyorum. Türkiye de bu yolculukta benim açımdan önemli duraklardan biri olacak. Arkadaşlarım hem İstanbul’u hem de İzmir’i çok sevmişler. İstanbul’dan sonra ikinci durağım kesinlikle İzmir olacak. Özellikle Alaçtı’yı çok merak ediyorum “dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!