Dr. Ümit Yoket Atakalp'te

Güncelleme Tarihi:

Dr. Ümit Yoket Atakalpte
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2021 22:48

MESLEĞİNE bir yıllık aradan sonra yeniden başlayacağı için mutlu olduğunu dile getiren Dr. Ümit Yoket, hastalarıyla yeniden kavuşacağı için mutluluk duyduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Özel EMOT Hastanesi ve Özel Atakalp Kalp Hastanesi’nin bileşkesinde bir yıllık bir aranın ardından çok sevdiği mesleğine geri döndüğünü ifade eden Yoket, “Başta diyabet olmak üzere troid hastalıkları, hematoloji, gastroenteroloji, hipertansiyon, hiperlipidemi, romatizmal hastalıkların tanı ve tedavileriyle iç hastalıkları alanına giren tüm rahatsızlıkların tanı ve tedavilerinde hastalarımıza sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

EGE Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Ümit Yoket, mezun olduktan sonra yine iç hastalıkları alanında uzmanlık yapmak için Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çalışmalarına devam etti. İç hastalıkları uzmanı olarak birçok projede görev alan Dr. Ümit Yoket, Muş Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. Ardından 11 yıl Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan Yoket, aynı zamanda başhekim yardımcılığı görevinde bulundu. Yoket, son olarak 8 yıl Özel İzmir Gazi Hastanesi’nde görev yaptı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!