Doğal ve genç bir görünüm isteyenlere

Güncelleme Tarihi:

Doğal ve genç bir görünüm isteyenlere
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2021 14:07

İzmir Alsancak’ta hizmet veren LT Clinic’in kurucusu, medikal estetik hekimi ve mezoterapi uzmanı Levent Tunçer, yaşla birlikte ortaya çıkan leke, çökme, sarkma ve kırışıklıkların doğal bir şekilde tedavi edilebildiğini söyledi.

Haberin Devamı

Her yaş grubunun farklı talep ve ihtiyaçlarla başvurduğunu dile getiren Dr. Tunçer, cilt tedavisi anlamına gelen mezoterapinin yanı sıra yüz şekillendirici dolgu ve askı yöntemleriyle de başarılı uygulamalar yapıldığını ifade etti.

GENÇ KALMAK ELİNİZDE

Mezoterapi uygulamaları hakkında bilgi veren Dr. Levent Tunçer, “Yaşla birlikte ciltte görülen elastikiyetinin kaybolması, lekeler, yüzde oluşan çökme-sarkmalar ve kırışıklık gibi deri tedavilerine yönelik işlemler söz konusu. Mezoterapik işlemler kapsamında iğne ile medikal ilaçlar ve cilt yenileme, gençlik aşısı, kişinin kendi kanından elde edilen PRP, hyaluronik asitten elde edilen somon DNA aşısı gibi uygulamalarla cilt gençleştiriliyor. Botoks uygulamasında ise alın bölgesi ve göz çevresindeki kırışıklıklara müdahale ediliyor. Botoks ayrıca, migren, terleme, diş sıkma tedavilerinde de başarılı sonuçlar veriyor. Bu uygulamalar cerrahi müdahale olmayıp 15-30 dakika arasında sürüyor ve kişiyi genç bir görünüme kavuşturuyor” dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!