Dikili'den Konya'daki 5 engelliye sandalye

Güncelleme Tarihi:

Dikiliden Konyadaki 5 engelliye sandalye
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 13:09

Dikili'den Konya'daki 5 engelliye sandalye

Haberin Devamı

KONYA'nın Tuzlukçu ilçesinde yaşayan yürüme engelli vatandaşlara İzmir'in Dikili Belediyesi'nden 5 akülü tekerlekli sandalye gönderildi.
Dikili Belediyesi Konya'da yaşayan 5 engelli vatandaşa akülü tam donanımlı tekerlikli sandalye hediye etti. 5 adet tam donanımlı, akülü tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hafta içinde Dikili Belediyesi yetkileri tarafından Tuzlukçu Belediyesi yetkililerine teslim edildi. Dikili'den uzanan dostluk ve dayanışma köprüsünden oldukça mutlu olan Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, gönderilen akülü tekerlekli sandalyeleri vakit kaybetmeden sahiplerine ulaştırılması için çalışma başlattı. Başkan Akbuğa'nın elinden tam donanımlı, akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Tuzlukçu'da yaşayan Şeyma Altuntaş, Ayşe Dudu Büyükdönmez, Kadir Atan, Nermin Demirkan ve Pınar Yaşar isimli vatandaşların mutluluğu yüzlerine yansıdı. Engelli vatandaşları ziyaret ederek, tam donanımlı akülü tekerlekli sandalyelerini teslim eden Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, çok anlamlı bir dayanışmayı hayata geçirdiklerini belirtti.
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da, engelsiz bir dünya için herkesin el ele vermesi gerektiğini belirterek, "Biz, sevginin kenti Dikili olarak hiçbir siyasi menfaat düşünmeden, dayanışma ruhunun güçlü ve canlı tutulması kararlılığındayız. Tuzlukçu Belediyesi ile ortaya koyduğumuz bu dayanışma da bizim için çok özel bir projeydi. Tuzlukçulu vatandaşlarımızın yaşama ortak olmasına katkı sunduğumuz için bizler de çok mutluyuz. Kendilerine huzurlu, mutlu yarınlar diliyorum" dedi.

DİKİLİ (İzmir), (DHA)
FOTOĞRAF

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!