Dijital dönüşümde çözüm ortağınız

Güncelleme Tarihi:

Dijital dönüşümde çözüm ortağınız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2020 15:46

GÜNÜMÜZDE Kovid-19’un dayattığı yaşam biçimi, sosyal mesafe engeli ve kişisel tercihlerin değişmesi nedeniyle alışveriş ihtiyaçları da giderek daha fazla internet üzerinden karşılanıyor.

Haberin Devamı

İzmir merkezli Gif Ajans’ın kurucusu Berk Yurtçu, hemen hemen her sektörün koronavirüs nedeniyle satış ve pazarlama faaliyetlerini dijitale taşıdığını, bu dönüşümün de firmalara yeni avantajlar ve pazar imkanı sunduğunu söyledi. Dijital mecralarda daha aktif şekilde yer almak ve e-ticaret yapmak isteyen firmalara yol gösterdiklerini dile getiren Yurtçu, firmalara ücretsiz olarak dijital dönüşüm stratejisi hazırladıklarını ve bunun ışığında yol haritası çizdiklerini kaydetti.

REKABET AVANTAJI

Berk Yurtçu, “Dijital medya ve tanıtım sektöründe kurumsal çözümler sunuyoruz. Yerel ve ulusal birçok markanın da çözüm ortağıyız. Dijital medyanın iletişim ve tanıtım sektöründe önemi giderek artıyor. Hızı, ulaşılabilirliği ve interaktif kullanımı nedeniyle firmalar tarafından yoğun olarak tercih edilmeye başlandı. Çünkü satışlarını artırma hedefinde olan tüm şirketler etkileşimi yüksek ve sonuç odaklı iletişim&pazarlama yürütmek istiyor. Burada doğru zamanda doğru mecrada doğru kitleye ulaşmak önem taşıyor. Bunu sağlamak için de dijital pazarlama ve sosyal medya ajanslarının çözüm ortaklığı daha da önem kazanıyor. Yani dijital medya, firmalara rekabet avantajı sağlıyor” dedi.

Haberin Devamı

BÜTÜNSEL YAKLAŞIM

Gif Ajans olarak dijital iletişimin tüm süreçlerinde bütünleşik yaklaşımla hizmet verdiklerini belirten Yurtçu, “Firmaların öncelikli ihtiyaçlarını ve rakiplerine göre durumunu belirliyoruz. Daha sonra web sitesi, sosyal medya hesapları ve diğer araçlarla bir konu bütünlüğü oluşturarak doğru mesajları hedef kitleyle buluşturuyoruz. Dijital medyanın kullanıcılarına sunduğu bir diğer avantaj ise demografik niteliklerin belirlenebilmesi. Yani belli bir cinsiyet, yaş aralığı, meslek ve bulunduğu konuma göre gönderilerin paylaşılmasını sağlıyoruz. Ajans olarak dijital medya stratejisi, web tasarımı, video prodüksiyon, dijital reklam, sosyal medya yönetimi, Seo optimizasyonu, yazılım geliştirme ve Google AD’s gibi pek çok iletişim aracının firmalar adına yönetimini sağlıyoruz. Bünyemizde çalışan danışmanlarımızın her biri farklı sektörde uzmanlaşmış durumda. Böylelikle müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili çözümler de sunabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!