DEÜ’nün gönderileri PTT’ye emanet

Güncelleme Tarihi:

DEÜ’nün gönderileri PTT’ye emanet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 10:43

DEÜ’nün gönderileri PTT’ye emanet

Haberin Devamı

DOKUZ Eylül Üniversitesi (DEÜ) ile Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. (PTT) arasında kargo hizmetlerinden öğrenci harçlarına kadar birçok hizmet alımını içeren protokol imzalandı.
Alsancak'taki Rektörlük binasında düzenlenen törende, DEÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman ile PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut protokolü imzaladı. Protokol ile Dokuz Eylül Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin birçok hizmetten ücretsiz ya da indirimli yararlanabileceği belirtildi. Yaygın hizmet ağının bulunması ve kamu kuruluşu olması nedeniyle PTT ile anlaştıklarını belirten Rektör Kasman, bu işbirliği sayesinde öğrenci, akademisyen ve idari personelin birçok hizmeti kolay ve avantajlı bir şekilde alacağını vurguladı. Rektör Kasman, "Üniversite yönetimimiz birçok noktada, personeline ve öğrencilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor. Bugün imza altına aldığımız anlaşma uyarınca; kargo ve kurye hizmetlerinden öğrenci harçlarına; PTTMatik’in kurulmasından Kayıtlı Elektronik Posta'ya (KEP) kadar birçok hizmeti PTT’den alacağız. Türkiye genelinde hizmet veren ve son derece yaygın bir ağı olan bu kurumla çalışmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.
NELERİ KAPSIYOR?
PTT ile yapılan protokol Tınaztepe’ye PTT Şubesi’nin kurulması, DEÜ adına pul bastırılması, baskı işlemlerinin birleşik posta ile yaptırılması, akademik ve idari personele özel günlerde kutlama mesajı yollanması, üniversitenin logosunun yer aldığı ve satış yapılabilecek ürünlerin PTTAVM ile satışı, kargo-kurye ve diğer kayıtlı ve kayıtsız gönderilerin PTT İşyerleri’nden kabul ve sevki, üniversite şenliklerinde ve öğrenci yemekhanelerinde tanıtım amaçlı stantların açılmasını kapsıyor.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!