DEÜ'den Seferihsar'da öğrencilere misafirhane hizmeti

Güncelleme Tarihi:

DEÜden Seferihsarda öğrencilere misafirhane hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2021 15:16

DEÜ'den Seferihsar'da öğrencilere misafirhane hizmeti

Haberin Devamı

İZMİR'in Seferihisar ilçesinde,  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin barınma sorununa çözüm bulunması için DEÜ Fevziye Hepkon Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde misafirhane oluşturulduğu bildirildi.
DEÜ Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin Seferihisar'da barınma sorununa çözüm bulmak için harekete geçti. Bu kapsamda
DEÜ Fevziye Hepkon Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi binasında misafirhane oluşturuldu. Pandemi koşullarına uygun şekilde hazırlanan misafirhane sayesinde öğrencilerin yeni akademik yıla konaklama sorunu olmadan gidebilecekleri bildirildi.
Dokuz Eylül Üniversitesi'nin her zaman öğrencilerinin yanında olduğunu söyleyen DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, "DEÜ Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizin Seferihisar'da herhangi bir barınma sıkıntısı yaşama ihtimaline karşı önlemlerimizi aldık. DEÜ Fevziye Hepkon Spor Bilimleri ve Sporcu Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi binasında oluşturduğumuz misafirhane ile öğrencilerimizin yeni akademik yıla huzurlu bir başlangıç yapmalarını sağlayacağız. Tüm imkanlarımızla, aileleri tarafından bizlere emanet edilen evlatlarımızın her zaman yanındayız. Gelecekte, ülkemizin tanıtılmasında ve sporun yaygınlaştırılmasında ciddi sorumluluklar üstlenecek, spor ve bilimi buluşturarak uluslararası başarılara imza atacak öğrencilerimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin yeni eğitim yılına sorunsuz başlaması için yoğun çaba harcayan tüm mensuplarımıza teşekkür ediyoruz " diye konuştu.
Öte yandan, DEÜ'ye bağlı öğrenci yurtlarında da 4 Ekim 2021'de başlayacak akademik takvim öncesinde tüm eksiklerin giderildiği, bakım ve onarımlar tamamlandığı bildirildi. DEÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı mensuplarının yoğun gayretleriyle hazırlıkların bitirildiği yurtlar, pandemi koşullarına da uygun hale getirildi kaydedildi.
İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!