Destekçilere Kutay Ürkmen sunumlu teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Destekçilere Kutay Ürkmen sunumlu teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 10:23

Destekçilere Kutay Ürkmen sunumlu teşekkür

Haberin Devamı

İZMİR Tarihi Kemeraltı Lions Kulübü, “Umay Ana'nın Çocukları Koruma Misyonu" ile Alper Türedi tarafından sürdürülen “Bir Dileğim Var" projesi kapsamında gerçekleşen defilenin ardından Karaca Otel'de üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada, özel gecenin sponsorlarından bir bölümü ile defilede “Umay Ana" olarak podyumda yürüyen anatomi anabilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. İpek Tokem Ergür de yer aldı. "Bir Dileğim Var" projesi kapsamında özel bir kreasyon hazırlayan Dilek Süslüer ile Kemeraltı Lions Kulübü Başkanı Semih Girgin, özel gecenin destekçileri ile modellere teşekkür plaketleri sundu. Törenin ardından Prof. Dr. İpek Tokem Ergür, Kemal Atatürk ve 19 Mayıs Konulu konuşma yaptı.
Gecenin konuğu Psikoloğ Kutay Ürkmen ise İzmir Tarihi Kemeraltı Lions Kulübü üyeleri ve davetlileri için “Gülümsemenin Hayatımızdaki Rolü" konulu özel bir sunum gerçekleştirdi.
Ürkmen, “Kimse Mutsuz değildir. Sadece bazıları çocukluğunu kaybetmiştir", “Gülümsemek din, dil, ırk, yaş ve cinsiyet ayırt etmeyen dünya üzerindeki en etkin lisandır", “İnsanın yüzünde taşıdığı, sırtında taşıdığından daha önemlidir", “Verimli bir iletişim için önyargılarınızdan sıyrılın", “İletişimde kontrasyonun önemi", “Cümleleriniz akıcı olsun", “İletişimde beden dili yüzde 62, ses tunu, kelimeler 8 oranında etkilidir", "Okul öncesi çocukların gün içersinde 350 - 400 kez gülmelerine karşın bu sayı biz yetişkinlerde en fazla 15- 20 civarındadır" başlıkları altında gerçekleştirdiği sunumuyla izleyenleri zaman zaman kahkahaya boğarken, zaman zaman da düşündürdü.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

Fotoğraf Parametresi: TKemeraltiL

01)Esra Demirkan
02)Sevinç Özyatık
03)İpek Tokem Ergür
04) Kutay Ürkmen, Semih Girgin
05)Sırma Buğdaycı, Perihan Öztürk
06)Gülce Hakgüder
07)Berna Kaya
08)Müge Şahin
09)Zümrüt Bozkurt
10)Ece, Candan Akatlar
11)Gönül Arslan, Berrin Kökçü
12)Gözde Beşli
13)Tülay- Miray Beşkardeşler
14)Berna Kaya, Refik Dinç
15)Belkıs Üner
16)Dilek Süslüer- Mustafa Ellik
17)İpek Tokem Ergür- Bekir Uğur Ergür
18-19-20)Kutay Ürkmen
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!