Deniz tutkunları yatlarla buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Deniz tutkunları yatlarla buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2021 21:07

Türkiye’nin deniz üstünde düzenlenecek ilk butik deniz günleri Bodrum Yacht Fest’in ilki 17-20 Haziran’dan itibaren 10 hafta boyunca her perşembe-pazar günleri arasında gerçekleştirilecek. Bodrum Exclusive Yacht Days’le her hafta farklı bir markaya ev sahipliği yapılacak.

Haberin Devamı

 

 

 

DENİZ ÜSTÜNDE FESTİVAL
Mutluluğun 3500 yıllık adresi, deniz rotalarının önemli uğrak noktası, sünger avcılığından batıklarına, balıkçılıktan masmavi koylarına, yelkencileri cezbeden rüzgarlarından doğasına, doğallığına ve kültürel varlıklarına kadar her yaş ve milletten insanın kalbinde olan Bodrum, deniz tutkunlarını bu kez deniz üstünde bir festivalde buluşturacak.

17 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR
Milta Bodrum Marina’nın ev sahipliğinde düzenlenecek Bodrum Yacht Fest kapsamında, 17-20 Haziran’dan itibaren 10 hafta süreyle her perşembe-pazar günleri Bodrum Exclusive Yacht Days gerçekleştirilecek. Her hafta farklı bir markayı organizasyon bünyesinde odağına alacak bu etkinlikle eş zamanlı olarak, iki festival daha yapılacak.

Haberin Devamı

YİNE FARK YARATACAKLAR
Son yıllarda dünyada trend haline gelen RIB boat ve büyük boylardaki dıştan takma şişme fiber botların deniz tutkunlarının yaşam kalitesine motor yat konforu sağlayan modelleri 7-11 Temmuz’da Bodrum Rib Boat Fest’te meraklılarıyla buluşacak. Bodrum Sailing Show ise 4-8 Ağustos’ta yelkenli ve katamaran markaları ile fark yaratarcak.


SÜRPRİZLERE
HAZIR OLUN
Milta Bodrum Marina Genel Müdürü Seher Çalı ve Bodrum YachtFest Proje Direktörü Murat Arslan, organizasyonla ilgili şu bilgileri paylaştı: “Tüm yaz boyunca sürecek, sürprizlerle dolu etkinlikleri, dünya genelinde yaşanan salgın nedeniyle hayatımızı yeni normal olarak adlandırdığımız izole yaşam biçimimizden de yola çıkarak hazırladık. Önceliğimiz, sağlıkları için arayışlarının sınırlarını genişleten deniz tutkunlarına alternatifler sunabilmek. Etkinlik boyunca her biri ayrı bir marka olan 200’den fazla tekne modeli sergilenecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!