Demiderm Polikliniği saç ekiminde dünyaya açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Demiderm Polikliniği saç ekiminde dünyaya açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2021 20:28

18 yıllık deneyimiyle sağlık turizmiyetki belgesini alan DemidermPolikliniği, ileri teknik ve teknolojileriylebaşta saç ekimi olmak üzere yurtdışıhastalarına hizmet ağını genişletti.

Haberin Devamı

BUNDAN tam 18 yıl önce İzmir Alsancak’ta Hülya Demiral ve Ali Demiral tarafından kurulan, başta İzmir ve bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam eden Özel Demiderm Polikliniği, sağlık turizmi yetki belgesini aldı. Uluslararası Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı hakkında yönetmelik kapsamında, Özel Demiderm Polikliniği, Sağlık Turizmi Sağlık Tesisi Yetkinlik Kriterleri’ne ve yönetmeliğin genel esaslarına uyarak, uluslararası sağlık turizmi faaliyetinde bulunmaya hak kazandı. Öte yandan Mesul Müdür Medikal Estetik Uzmanı Dr. Özlem Şahan, Özel Demiderm Polikliniği’nde hasta kabulüne başladı. Uzun yıllardır kurduğu hayalini gerçekleştirdiğini belirten Hülya Demiral, “Kurulduğumuz günden bu yana saç ekiminde çok güzel işler, çok başarılı ekimler gerçekleştirdik. Avrupa’ya açılmak, yurtdışındaki hastalara hizmet vermek en büyük hayallerimden biriydi. Artık sağlık turizmi için akredite bir kurum olarak hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

DÜNYA İLE EŞDEĞER

Demiderm’in kadın ve erkek üyelerinin beklentilerine ve isteklerine önem veren kurumsal bir poliklinik olarak hizmet verdiğini belirten Hülya Demiral, şöyle devam etti: “Profesyonel kadromuzla ve güleryüzlü hizmet anlayışımızla üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda vizyonumuzu her gün geliştirmeyi amaç edindik. Bu anlamda sağlık turizmi yetki belgesi için gerekli adımları attık ve başvurumuzu yaptık. Yapılan denetlemelerde bir sakınca görülmediği için, bu belgeyi almaya hak kazandık. Demiderm Polikliniği, dünyadaki benzerleriyle eşdeğer, yenilikçi, bilimsel ve modern bir kurum olarak hizmet verdiği uzmanlık alanlarında birçok başarıya imza atmıştır.”

YILLARIN DENEYİMİ

2004 yılından beri alanında uzman ve tecrübeli doktor, hemşire, estetisyen ve diyetisyenleriyle danışanlarının sağlığını ve memnuniyetini esas alarak güzellik alanındaki tüm teknolojik gelişmeleri takip ettiklerini ifade eden merkezin kurucusu Hülya Demiral, “Onları daha sağlıklı ve güzel günlere kavuşturmak için çalışıyoruz. Polikliniğimizde medikal estetik, cilt tedavileri, lazer epilasyon, zayıflama tedavileri ve kalıcı makyaj işlemleri profesyonel olarak uygulanmaktadır. 18 yıllık tecrübemiz ve uzman kadromuzla yüz güldüren uygulamalar için danışanlarımızın ihtiyaçlarını iyi analiz ediyor, doğru tedavi yöntemleriyle en iyi sonuçları almaları için çalışıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

TECRÜBE GEREKTİRİYOR

LAZER epilasyon başta olmak üzere medikal estetik uygulamaları mutlaka bu işte deneyimli bir ekip tarafından gerçekleştirilmesi gerektiğine dikkati çeken Hülya Demiral, şu uyarılarda bulundu: “Klinik tecrübe, bu uygulamalarda çok önemli. Ayrıca bu tür uygulamalar steril ortamlarda gerçekleştirilmeli. Estetik uygulamaları gerçekleştiren birçok merkez bulunmakta. Bu uygulamalar steril ortamlarda, sağlık koşulları göz önünde tutularak yapılmalı. Polikliniğimiz, hizmet verdiğimiz üyelerimizin estetiğini ve sağlığını çok önemsiyor.”

SAÇ EKİMİ VE LAZER EPİLASYON

BAŞTA saç ekimi, lazer epilasyon ve kalıcı makyaj uygulamaları olmak üzere estetik ve medikal uygulamalarda steril koşullarda hizmet verdiklerini belirten Hülya Demiral, “Alexandrite lazer ve diode lazer epilasyon, kombine lazer sistemi, kalıcı makyaj, microblading, 3D kıl tekniği, podoloji, karbon peeling, mezoterapi, iple yüz germe, dermapen, dermaroller, green peel, cilt bakımı, leke tedavisi, akne tedavisi, kavitasyon gibi işlemler uygulamalarımızdan bazıları” diye konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!