Danışan memnuniyeti her şeyden önce gelir

Güncelleme Tarihi:

Danışan memnuniyeti her şeyden önce gelir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2021 18:34

Estetik ve güzellik alanında 15 yıllık deneyimi bulunan, yurt içi ve yurt dışında aldığı eğitim- lerle medikal estetik konusunda kendini geliştiren uzman estetisyen Özlem Yücel tarafındankurulan ‘Özlem Yücel Estetik & Güzellik Merkezi’, İzmir Alsancak’ta hizmet vermeye başladı.

Haberin Devamı

GÜNÜMÜZDE güzelliğin sağlık sektörünün bir parçası olduğunu belirten uzman estetisyen Özlem Yücel, teknolojinin gelişmesi ve internet kullanımın da yaygınlaşmasıyla insanların her geçen gün bilinçlendiğini söyledi. Artık hem sağlıklı hem de güzel görünmek istediklerini ifade eden Yücel, kullanılan yöntemler ve teknolojilerin de artık sağlık sektörünün bir parçası olarak geliştiğini vurguladı. Amaçlarının güzellik kavramından yola çıkarak, insanların görünüşüyle ilgili sorunlarına yönelik uygulama yaparken, esas önceliklerinin ise onların sağlıklarını korumak olduğunu dile getiren Yücel, “Merkezimizde dünyada gelişmiş sağlık merkezlerinde kullanılan ileri teknolojili sistemleri kullanıyoruz” dedi.

KİŞİYE ÖZEL TEDAVİ PLANI

Başta lazer uygulamaları olmak üzere yapılan tüm işlemlerde kişiye özel bir tedavi planı izlediklerini kaydeden Yücel, “Her insan birbirinden farklı. Bu anlamda herkesin deri yapısı ve cilt tipi de birbirinden farklılık gösteriyor. Bir uygulama planı belirleyip herkese aynı şekilde uygularsanız, başarı elde edemezsiniz. Bu anlamda öncelikle uygulama öncesi kişinin cilt analizi uzman kişiler tarafından yapılmalı, daha sonra kişiye uygun şekilde bir plan hazırlanmalı ve bu plana uyulmalıdır” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

MEDİKAL ESTETİK UYGULAMALAR

Tüm medikal estetik uygulamalarla botoks, dolgu, ip uygulamaları, mezoterapi, cilt bakımı uygulamaları, saç dökülmesi tedavisi, leke tedavisi gibi bir çok uygulamaların merkezlerinde alanında uzman hekimler ve personeller tarafından geçekleştirildiği belirten Özlem Yücel, “Profesyonel ekibimizle kaliteli hizmeti, ileri teknoloji ve kaliteli ürünler kullanarak halkımızın layık olduğu hizmeti sunmayı ilke edindik” ifadelerini kullandı. Danışan memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini de belirten Yücel, şöyle devam etti: “Misafirlerimize huzurlu bir ortamda, güleryüzle, tüm hijyen şartlarına uyarak, kaliteli malzemelerle, kaliteli hizmeti vermek önceliklerimiz arasında geliyor. Geniş hizmet yelpazemizle hak ettiğiniz özeni ve ilgiyi sizlere sunmak üzere haftanın her günü hizmetinizdeyiz. Merkezimizde randevulu olarak çalışmayı özellikle tercih ediyoruz. Çünkü misafirlerimizin zamanlarını bekleyerek harcamak istemiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!