Çeşme’nin yıldızı Kırçiçeği

Güncelleme Tarihi:

Çeşme’nin yıldızı Kırçiçeği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2022 06:02

Açıldığı günden itibaren Çeşme’nin en popüler adreslerinden olan Kırçiçeği bu yaz yine lezzet, hijyen ve konseptiyle Çeşmelilerin gözdesi oldu.

Haberin Devamı

ÇEŞME’de yaz coşkusu başladı. Açıldığı günden itibaren Çeşmelilerin en popüler adreslerinden biri olan Kırçiçeği bu yaz yine lezzet, hijyen ve konseptiyle beğeni topluyor. Taze, doğal ve kaliteli malzemelerle hazırlanan lezzetleri, asla taviz vermediği hijyen ve sağlık vurgusuyla gurme damakların vazgeçilmezi Kırçiçeği, zengin menüsüyle sektöre ilham vermeye devam ediyor.
Lezzet yolculuğuna 1985’te İzmir’den başlayan Kırçiçeği her yıl milyonlarca ziyaretçinin ağırlandığı Çeşme’de misafirlerine 24 saat kesintisiz hizmet veriyor. Genel Müdür Meryem Dilşad Bağış, “Çeşme, damak tadını iyi bilenlerin ancak yediklerinde lezzet ile birlikte kalite ve hijyen arayanların yeri. Kurulduğumuz ilk günden beri taviz vermediğimiz kalite ve hijyen anlayışımızla bu sezon da Çeşmelilerin damaklarını şenlendiriyoruz” dedi.
Her gün binlerce misafirin Kırçiçeği’ni tercih etmesinde lezzetlerinin yanında sağlıklı, güvenilir, kaliteli gıdaya yer vermelerinin de etken olduğunu vurgulayan Bağış, “Evinizdeki sofra için nasıl alışverişinizi titizlikle yapıyorsanız, biz de aynı titizliği üretimden sunuma kadar her aşamada, şubelerimizde, çalışanlarımızda da gösteriyoruz. Ağırladığımız konuklarımızın kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri, çocuklarıyla, aileleriyle huzur içinde bir arada olmaları için bundan asla taviz vermiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Çeşme’nin yıldızı Kırçiçeği

37 YILLIK TECRÜBE
Yenilikçi tarzın yanında profesyonel ve kurumsal yönetim anlayışıyla sektörde 37 yıllık tecrübeye sahip olduklarını hatırlatan Meryem Dilşad Bağış, “Geniş menümüzle eşsiz lezzetler sunuyoruz. Üstelik tüm ürünlerimizi kendi kurduğumuz et tesislerinden sağlıyoruz” ifadelerini kullandı. Sürekli yeni lezzetler denediklerinin altını çizen Bağış, “Biz bu işe başladığımızda kıymalı, peynirli, tahinli çeşitlerimiz vardı. Misafirlerimizin taleplerine göre piliç etli, kuşbaşılı, ısırgan otlu gibi eklemeler yaptık. Arayışlarımıza da devam ediyoruz” bilgisini paylaştı.
Kırçiçeği’nde şimdiye kadar pek çok ‘ilk’i gerçekleştirdiklerini de aktaran Meryem Dilşad Bağış, “Porselen tabağa ilk biz geçtik, sektöre hijyen getirdik. Büyük salonlar açtık. Gıda mühendisiyle çalışan ilk pideci olduk. Et parçalama tesisimizi kurduk. Önceleri babasının elinden tutup bize gelen çocuk, şimdi kendi çocuğunu getiriyor. En büyük gururumuz bu” dedi.

Haberin Devamı

Çeşme’nin yıldızı Kırçiçeği

SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜME
Bağış, lezzetleriyle her gün binlerce konuk ağırlamanın, ülke ekonomisine ve nitelikli istihdama katkı sağlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, ekledi: “İnsanların ruhunu doyurmak, benzersiz deneyimler sunmak için tasarlanmış ve üretilmiş ürün-hizmetlerimizle gıda sektöründe tüm sınırların ötesinde sürdürülebilir şekilde büyümeyi hedefliyoruz. Misafirlerimizin ilgisi bize duyulan güvenin en büyük göstergesi. Biz de bu güvenden aldığımız güçle emin adımlarla hedefimize yürüyoruz.”

 
EN İYİSİ İÇİN
ÇALIŞACAĞIZ
ÇEŞME ve Alaçatı’nın gıdada kurumsal yapısını tamamlamış markalarla sektörün vitrini haline geldiğini dile getiren Meryem Dilşad Bağış, “Biz bu topraklarda doğduk. Bu toprakların insanları için çalışırken en iyisini, en güzelini sunmak görevimiz. Çeşme’yi Çeşme yapan buradaki kaliteli ve güler yüzlü hizmet. Bunlar aynı zamanda Kırçiçeği’ni var eden ve ilkelerimiz olan özellikler. Bu sebeple Çeşme, Kırçiçeği’nde bu yaz da lezzete ve hizmete doyacak. Birlikte gelişecek, birlikte büyüyeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!