Çeşmeli kadınlar eğitim sertifikalarını aldı

Güncelleme Tarihi:

Çeşmeli kadınlar eğitim sertifikalarını aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2018 18:45

Çeşmeli kadınlar eğitim sertifikalarını aldı

Haberin Devamı

İZMİR'in Çeşme ilçesinde düzenlenen 'Kadınlar için Liderlik Eğitimi' ve 'Kadınlar için Politik Katılım Eğitimi' programına katılan kadınlar, katılım sertifikalarını aldı.

Çeşme Belediyesi'nin desteği ve Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı işbirliğiyle, 'Kadınlar için Liderlik Eğitimi' ve 'Kadınlar için Politik Katılım Eğitimi' programı düzenlendi. 16 hafta süren eğitim programlarının tamamlanmasının ardından bir otelde düzenlenen sertifika törenine; Çeşme Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Dalgıç, Çeşme Kent Konseyi Başkanı Ömer Önal, Kadın Meclisi Başkanı Berna Güler ve eğitim gören çok sayıda kadın katıldı.

Sertifika töreninde konuşma yapan Başkan Dalgıç, açılan eğitim programlarına çok sayıda kadının katılmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, "Çeşme'ye de yakışan bu" dedi. Çeşme Kent Konseyi Başkanı Ömer Önal ve Çeşme Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Berna Güler de konuşma yaptı. Kadının İnsan Hakları Eğitim Programı (KİHEP) eğitimi alan Neşe Örs ve liderlik eğitimi alan İsabet Barutçuoğlu'nun da konuşma yapmasının ardından, Başkan Dalgıç, eğitim programlarına katılan kadınlara sertifikalarını verdi.

Güneş ATAGÖZ / ÇEŞME (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!