Çeşme’de Bu Hafta

Güncelleme Tarihi:

Çeşme’de Bu Hafta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2022 06:06

1ALAÇATI’nın gözde eğlence mekanlarından Rakish, Yüksek Sadakat’i ağırladı. Muhteşem bir geceye imza atan grubu yaklaşık 250 kişi izledi. Hareketli şarkılarla coşan konuklar gece boyu dans etti.

Haberin Devamı

 

2
ÇEŞME Maharat Döner’in ortaklarından Halis Hayırlı ve eşi objektiflere yansıdı. İkili, bir beachte denize girdikten sonra kendi
restoranlarında yemek yedi.

3
ÇEŞME’yi mesken tutan Ayta Sözeri, Alaçatı Hayal Kahvesi’nde sahne aldı. Her zaman olduğu gibi neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Sözeri, hayranlarıyla karşılıklı espriler yaptı.

4
KAŞKALOĞLU Göz Hastanesi’nin sahibi Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, Ilıca’da bir restorandan yemek alıp evine giderken görüntülendi. Kaşkaloğlu, “Telefonla söylemek yerine gidip almayı tercih ediyorum. Hem yürüyüş yapıyorum, hem de sıra beklemiyorum” dedi.

5
ŞARKICI Bekay Şahin, eşi Özlem Hanım’la Alaçatı’daydı. Konserlerine tam gaz devam eden Berkay, bir beach konserinden sonra akşam yemeği için Limon Köyiçi’ne gitti. İkili, çıkışta da hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

6
İZMİRLİ müteahhit Ozan Cura, eşiyle birlikte White Beach’teydi. Yakın dostlarıyla yemek yiyen Cura, yeni projelerden dolayı çok yoğun olduğunu ancak kendisine ve ailesine zaman ayırmaktan keyif duyduğunu söyledi.

7
İŞ insanı Muhammed Gömük, Uzm. Dr. Hasan Basri-Selin Canpolat, Opr. Dr. Emel-Uğur Çerçi, Alaçatı Dutlu Kahve’de dostlarıyla bir araya geldi. Uzun zamandır görüşemeyen arkadaşlar, keyifli bir akşam yemeği yeyip sohbet etti.

8
İŞ insanları Ayhan Denizaşan ve Şovga Gökkılıç, Alaçatı gecelerinde objektife yansıdı. İkili, eğlenmek için Cahide’yi tercih ettiklerini paylaştı.

9
YILLARA meydan okuyan sanatçı Pınar Aylin, Ayayorgi White Beach’te sahne aldı. Aylin’i, kızı Maya ve eşi Süleyman Bey yalnız bırakmadı. Çeşme’ye özel program yapan Pınar Aylin, ailesiyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

10
İZMİR Opera ve Bale baş dansçısı Aslı Çilek, tatilini memleketi Çeşme’de geçiriyor. Babası Arif Çilek ve amcası Şevki Çilek’le Ilıca’da deniz kenarında yürürken görüntülediğimiz Çilek, “Çeşme’yi çok seviyorum” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!