Çeşme bayramda yine milyonları ağırlayacak

Güncelleme Tarihi:

Çeşme bayramda yine milyonları ağırlayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2022 05:16

DENİZİ, rüzgarı ve plajlarıyla yerli-yabancı turistlerin cazibe merkezi olan yeryüzündeki cennet Çeşme, Kurban Bayramı’na hazır. Bayramda 1 milyondan fazla turisti ağırlamaya hazırlanan Çeşme’de tüm personelle gece-gündüz sahada olacaklarını söyleyen Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Bayrama hazırız” dedi.

Haberin Devamı

 
Pandemi sonrasında normalleşen hayat koşullarının ardından milyonların bayram tatilini tercihini yine Çeşme’de geçireceğini belirten Oran, “Yeryüzündeki cennet Çeşme’ye tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Yazın en güzel anlarını yaşayacağınız ilçemizde denizimizle, güneşimizle, eğlencemizle sizleri ağırlamaya hazırız. Plajlarımızla, yenilenen Cumhuriyet Meydanı’mızla, festivallerimizle, Alaçatı’nın begonvil dolu sokaklarıyla yurtiçinden ve yurtdışından gelecek milyonları ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

GECE-GÜNDÜZ SAHADAYIZ
İlçedeki tüm plajlarda temizlik çalışmalarının yapıldığını, tüm kavşak, park ve bahçelerde peyzaj düzenlemelerin tamamlandığını sahada görevli personel ve can kurtaran sayısının artırıldığını kaydeden Başkan Oran, “Okulların kapanmasıyla sezon yoğunluğumuz başladı. 9 günlük bayramda Çeşme’yi tercih edecek vatandaşlarımızın güzel bir tatil geçirmeleri için tüm kadromuzla gece-gündüz mesai yaparak sahada olacağız. Bu bayramda da milyonları ağırlamaya hazırız” ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!