CEO korosundan yangın mağdurlarına destek

Güncelleme Tarihi:

CEO korosundan yangın mağdurlarına destek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2021 17:45

Sosyal sorumluluk ve toplumsal farkındalık hedefiyle kurulan C-Majör İş’ten Sesler Korosu bu kez de Bodrum’daki yangın mağdurları için bir araya geldi. Recai Çakır önderliğinde kurulan ve iş dünyasından pek çok ismin yer aldığı koro, Bodrum Belediyesi’nin desteğiyle Bodrum Antik Tiyatro’da ‘Her Nota Bir Fidan’ diyerek, yanan ormanlar ve yangından mağdur olan vatandaşlara nefes oldu.

Haberin Devamı


BOTAV’a yapılan bağış karşılığı alınan davetiye ile katılım yapılan etkinliğe ilgi büyüktü. İş’ten Sesler Korosu’nun yanı sıra sahne alan birbirinden değerli sanatçılar da seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı. Belediye Başkanı Ahmet Aras da ilerleyen saatlerde koronun arasına karışıp davetlilere sürpriz yaptı. Daha sonra bir Bodrum türküsü de seslendiren Aras, büyük alkış aldı.

 
BODRUM’DA SANAT
İKLİMİ YAŞANIYOR
Gecede bir de konuşma yapan Başkan Aras, “Biz, kültüre, sanata saygıyı Mustafa Kemal Atatürk’ten öğrendik. Kültür ve sanata her zaman muhtacız. Sanat ve sanatçıyla şu zor günlerde, salgın ve yangın gibi afetlerin hemen ardından böylesine güzel bir konserde buluşmak bizleri umuda sevk ediyor. Bir arada olmak sanatın birleştirici ve iyileştirici gücü. Biz burada bir kum tanesiyiz. Asıl bu işi yapan, Allah vergisi yetenekleriyle müzisyenlerimiz, sevgili sanatçılarımız. Onları çok seviyoruz. Bodrum’da da oldukça çok sayıda sanatçımız var. İlçemiz son zamanlarda kültür ve sanatla inanılmaz iç içe. Şu anda Bodrum’da inanılmaz bir sanat iklimi var. Belediye olarak bunları bir araya getirip daha görünür kılmakla mükellefiz ve bunu da yapıyoruz. Bodrum’un kurtuluşunun kültür ve sanattan geçtiğini biliyoruz. Son dönemde nüfus ne kadar artarsa artsın, yapısal sıkıntılarımızın ilacı dahi kültür ve sanata verdiğimiz değerdir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!