Burs için 'Rengarenk' konseri

Güncelleme Tarihi:

Burs için Rengarenk konseri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 12:49

Burs için 'Rengarenk' konseri

Haberin Devamı

EGE Üniversitesi  Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Öğretim Görevlisi, Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Dilek Şafak Çakar ile Bariton Ahmet Utku, 'Rengarenk Konseri'yle müzikseverlerle buluştu.
Kordon Soroptimist Kulübü'nün burslu öğrenciler yararına Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlediği, iki bölümden oluşan konserin birinci bölümünde Batı müziği ve geleneksel Türk müziğinden seçilen unutulmaz eserler seslendirilirken, ikinci bölüm ise  düetlerle renklendi.
Kordon Soroptimist Kulübü Başkanı Serpil Utku, iş kadınlarını simgeleyen soroptimistlerin, kadın ve kız çocukları için daha iyi bir yaşam oluşturmak adına Türkiye'de 39, İzmir'de beş kulüp olarak projeler ürettiğini söyledi. Soroptimistlerin kadın ve kız çocukları için daha iyi bir yaşam oluşturmak adına dünyada 133 ülkede 75 bin üye ile eğitim alanında üstün çaba gösterdiğini belirten Utku, "Kordon Soroptimist Kulübü olarak bursla okuttuğumuz öğrencilere katkı sağlamak amacıyla beş yıldır konserler düzenliyoruz. Sadece eğitim alanında değil, birçok alanda farklı projeler gerçekleştiriyoruz. Bunlardan biri de gençlere ve kadınlara iş ve meslek öğreterek onları topluma daha yararlı bireyler haline getirmek. Bu gece sahne alan sanatçılarımız Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı'nda görev yapan kişilerden oluşuyor. Etkinliklerin devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
Fotoğraf Parametresi:RenkAhenk
01)Dilek Şafak Çakar
02)Ahmet Utku
03) Serpil Utku, Dilek Şafak Çakar, Ahmet Utku
04)Serpil Utku
05) Yeliz Sevinç
06) Şafak-Kemal Bahşişoğlu
07) Begüm Şanlı, Reyhan Özlen, Betül Elmasoğlu
08) Cemal-Gülsen Özkan
09) Dilek Eser, Yeşim Mine Hurigil
10) Ece Uğurcan, Mine Kavala, İpek Tokem Ergür
11) Filiz Civelek, Solnur Ertulgan, Feria Çakmak
12) Filiz Kahraman, Nefser Günay
13) Mert-Nur Utku
14) Nurhan Damcıoğlu
15) Oya Simsaroğlu, Burçin Kipman, Süheyla Dikmen, Fatoş Dayıoğlu
16) Ahmet Utku, Dilek Şafak Çakar 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!