Burada Hayat Var Balıkesir'de

Güncelleme Tarihi:

Burada Hayat Var Balıkesirde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 15:51

Gazeteci, yazar, televizyoncu Aynur Tartan; aynı şehirde doğmuş siyaset, sanat ve iş dünyasından ünlü konuklarıyla memleketlerini konuşmaya, konuklarının en yalın, en sade, en içten, en insan hallerini ekrana taşımaya devam ediyor.

Haberin Devamı

“Burada Hayat Var” bu hafta her köşesi ayrı cennet, her köşesi ayrı memleket Balıkesir bölümü ile ekrana geliyor. Ramazan Ayı’na Balıkesir’den “Merhaba!” diyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve yorumcu İsmail Özkan’ın konuk olacağı Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var”; 27 Mayıs Cumartesi günü saat 16.30’da CNN TÜRK’te. Çekimleri Balıkesir’in yeni cazibe merkezi Avlu’da yapılan programda Balıkesirlilerin ağabeysi, babası, sanatın, sanatçının ve gençlerin yanında Başkan Ahmet Edip Uğur; hemşehrileriyle olan gönül bağını, memleket aşkını, Balıkesir tutkusunu tüm içtenliği ile Aynur Tartan’a anlatacak.

Ayvalık’tan Bandırma’ya, Burhaniye’den Edremit’e, Marmara Adası’ndan Susurluk’a kadar Balıkesir’in her köşesine değinen Başkan Ahmet Edip Uğur; memleketinin doğasından, havasından, insanından, kültüründen sevgiyle söz edecek. Ramazan Ayı’nın ilk gününde ekrana gelecek olan programda Başkan Ahmet Edip Uğur; tadı damaklarda kalan, unutulmaya yüz tutan Ramazan geleneklerini, sofralarını, sohbetlerini özlemle dile getirecek. Balıkesir’in kültür elçisi yorumcu İsmail Özkan; memleketine olan vefa borcunu ödemek için sesiyle, müziğiyle, sanatıyla Balıkesir’e nasıl katkılar sunmaya çalıştığını programda anlatıyor. Çocukluğundaki Ramazan sofralarına, lezzetlerine değinen Özkan; Balıkesir’in olmazsa olmaz yöresel tatlarını Başkan Ahmet Edip Uğur ile birlikte anlatıyor. Balıkesir’in en güzel türkülerinden “İki Keklik Bir Kayada Ötüyor” türküsünü seslendiren Özkan’a Başkan Ahmet Edip Uğur da eşlik ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve yorumcu İsmail Özkan’ın konuk olduğu Aynur Tartan ile “Burada Hayat Var”; yeni bölümü ile

Haberin Devamı

27 Mayıs Cumartesi 16.30’da CNN TÜRK ekranlarında

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!