Bucaspor, teknik direktör Serhat Akın ile Prensipte anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor, teknik direktör Serhat Akın ile Prensipte anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2016 14:42

Bucaspor, teknik direktör Serhat Akın ile Prensipte anlaştı

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'da yönetim yeni sezonda takımı Serhat Akın'a teslim etmeyi kararlaştırdı.
Suat Kaya'nın ayrılmasından sonra teknik direktör arayışına giren sarı lacivertliler, uzun süredir temas halinde oldukları Akın'la kesin anlaşma sağladı. Basın Sözcüsü Sait Demir, resmi imzaların büyük ihtimalle yarın atılacağını belirterek, "Bu işi bayramdan önce bitirmek istiyoruz. Serhat Akın'ın yardımcıları arasında takımı tanıyan Bucaspor Futbol Akademisi patentli bir antrenör de yer alacak" dedi. Eski futbolcu Serhat Akın, ilk kez teknik direktörlük deneyimi yaşayacak.
Başkan Çetin Kayışlı'nın yönetime mali katkı sağlayacak yeni isimler bulduğunu dile getiren Demir, "Ya kongre yaparak, veya dışarıdan atama yoluyla bu isimleri yönetime kazandırıp yola devam edeceğiz. Çetin Kayışlı, transfer yasağını kaldırmamız için gerekli kaynağı yarattığını belirtti. Kendisine inanıyoruz. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile aramızdaki buzları erittik, kendisi de kulübe tam destek verecek. Yapılacak transferlerle hedef PTT 1'inci Lig olacak" dedi. Bucaspor'un eski futbolcu ve teknik adamlara olan 3 milyon TL borcu nedeniyle transfer yasağı bulunuyor.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!