Buca’da Her Yaştan Kişiye Dans Kursu

Güncelleme Tarihi:

Buca’da Her Yaştan Kişiye Dans Kursu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 11:29

İZMİR'İN BUCA İLÇESİNDE, BAĞLAMA, TİYATRO, KEMAN GİBİ KURSLARIN YANI SIRA ÇOCUKLAR İÇİN BALE VE YETİŞKİNLER İÇİNDE MODERN DANS KURSU AÇILDI.

İzmir’in Buca ilçesinde, bağlama, tiyatro, keman gibi kursların yanı sıra çocuklar için bale ve yetişkinler içinde modern dans kursu açıldı.
Buca Belediyesi, ilçede açtığı bir çok kursa yenisini ekledi. Her yaştan kişiye hitap etmek isteyen belediye, bağlama, tiyatro, keman, resim kurslarının yanında çocuklar için bale ve yetişkinler içinde modern dans kursu açtı. Buca Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’nde açılan kurslarda çocuklar, bale sanatı ile tanışmanın heyecanını yaşarken, yetişkinlerde modern dans eğitimleri ile keyifli saatler geçiriyor. Opera ve bale sanatçısı Neslihan Öztürk tarafından verilen eğitimler ise Pazar günleri gerçekleştiriliyor. 36 minik bale kursu alırken, modern dans kursunda ise 16 kişi ücretsiz eğitim alıyor.
Buca Belediyesi Mesleki Eğitim ve Güzel Sanatlar Merkezi’nde devam eden ücretsiz dans eğitimlerine katılmak isteyenlerin ise bir adet vesikalık fotoğraf ve arkalı önlü kimlik fotokopisi ile Güzel Sanatlar Merkezi’ne başvuru yaparak kayıt yaptırabileceği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!