Bu yaza damgasını vurdu

Güncelleme Tarihi:

Bu yaza damgasını vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2022 14:52

Ege sahillerinin havasını şık ambiyansına yansıtan Limon Köyiçi, açıldığı günden bu yana Alaçatı klasiği haline geldi. Kaliteli müzik ve yemeği bir arada sunan mekan bu sezon da doldu taştı.

Haberin Devamı

 

KALİTELİ yemek ve kaliteli müzik mottosuyla çıktığı yolda Alaçatı’nın 1 numaralı eğlence mekanı haline gelen Limon Köyiçi, dolu dolu bir yaz sezonu geçirdi. Misafirlerine unutulmaz akşamlar yaşatan mekan, Ege sahillerinin havasını şık ambiyansına yansıtırak, sıcak ve samimi ortamıyla tam not aldı. Limon Köyiçi, Alaçatı taşlarıyla örülü mimarisiyle fark yaratırken, konuklarını rahat ortamıyla kendine hayran bırakmayı başardı. Açıldığı günden bu yana Alaçatı klasiği haline gelen mekan, ünlü isimlerin de ilgi odağı oldu. Limon Köyiçi bu başarısında kurucu ortak Yasin Becek ile diğer ortaklar Turgay Işık, Hasan Başkaya ve deneyimli ekibin büyük emeği var. Limon Köyiçi deyim yerindeyse onların ellerinde ilmek ilmek işlenerek bugünlere kadar geldi.

 

Haberin Devamı

Alaçatı’nın değerine değer katıyor
BİR Alaçatı klasiği haline gelen Limon Köyiçi’nin kurucu ortağı Yasin Becek, 10 parmağında 10 marifet olan başarılı bir iş insanı. Becek, “Ben destanımı kendim yazdım” sözüyle 20 yıl önce çıktığı yolda fark yaratan işlere imza atıyor. Ceyda Becek’le mutlu bir evliliği olan, iki kız çocuğu babası Yasin Becek, “Köyüm” dediği Çeşme’ye de yürekten bağlı. Becek’in en büyük aşkı ise Galatasaray. Yasin Becek başarısını şu cümlelerle özetliyor: “İşini iyi yapmak önemli. İşini iyi yaptıktan sonra örnek de alınırsınız, taklit de edilirsiniz. Ama bizim derdimiz bu değil, her yıl üzerine koyarak kendimizi ve işimizi geliştirmek. Bizden feyz alınmasından mutluluk duyuyoruz. Bizi farklı kılan tek şey birbirimize bağlılığımız. Eğlenerek çalışmak en büyük özelliğimiz. Alaçatı’ya değer katan bir markayız. İlmek ilmek, tırnaklarımızla kazıya kazıya geldik bugünlere. Hedefimiz her yıl yenilediğimiz menümüzle hizmetimizi daha üst seviyelere taşımak.”

 

Dünyadan ve füzyon mutfağından benzersiz lezzetler
LİMON Köyiçi’nin mutfağı şef Eyüp Gül ve ekibine emanet. Dünyadan ve füzyon mutfağından lezzetlerin bulunduğu mekan, misafirlerine benzersiz bir menü sunarken göze ve damağa hitap ediyor. Limon’da Alaçatı’nın ruhunu yansıtan bir menü ortaya çıkardıklarını söyleyen şef Gül, “Tarladan sofraya anlayışına öncelik verdik. Anadolu’nun bereketli topraklarının eşsiz Ege Denizi ile öpüştüğü bu coğrafyada iyi bir sebze yemeği yapılacaksa otun en iyisi burada, deniz mahsullü bir lezzet yapılacaksa da balığın en iyisi yine burada mevcut. Bunca zenginlik içinde iyi bir menü oluşturmak bizim için hiç de zor olmadı” diyor.

 

Haberin Devamı

Farklı müzik tarzlarınınbuluşma noktası
ÇOK farklı müzik zevklerine hitap eden Limon Köyiçi’nde her türden müziği dinleyebilirsiniz. DJ Yiğit Özdemir’in farklı zevklere hitap eden seçkileriyle eğlenceli saatler yaşattığı mekan, misafirlerini müziğe doyuruyor. DJ Özdemir, “Misafirler RNB dinlerken bir anda Batsın Bu Dünya’ya geçiş yapabiliyor. 7’den 77’ye herkes Limon Köyiçi’nden mutlu ve müziğe doymuş olarak ayrılıyor. Olmayan tarzımızı koruyarak bu kültüre yön vermeye devam etmek istiyoruz” diye konuşuyor.

 

Ünlülerin buluşma noktası
AÇILDIĞI günden bu yana Alaçatı klasiği haline gelen Limon Köyiçi bu yaz da ünlü isimlerin akınına uğradı. Çeşme’de deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlü simalar yorgunluk atmak ve keyifli bir akşam için Limon Köyiçi’ndeydi. Mekanın kurucu ortağı Yasin Becek ile işletmeci Raif Karan, konuklarla tek tek ilgilendi ve sohbet etti. Seçkin misafirler, şef Eyüp Gül’ün leziz yemekleriyle damak ziyafeti yaşarken, DJ Yiğit’in müzik seçkileriyle de geç saatlere kadar eğlendi.

Haberin Devamı

 
Limon Köyiçi kurucu ortağı Yasin Becek’in, “Şansım” dediği eşi Ceyda Becek’le mutlu bir evliliği var. Yıllar önce kurdukları hayalin peşinden giderek bugünlere gelen ve bir marka yaratan Becek çifti, Alaçatı’da olmaktan çok mutlu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!