Bozgan'dan hastane ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Bozgandan hastane ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2017 12:51

Bozgan'dan hastane ziyaretleri

Haberin Devamı

SAĞLIK Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu (TKHK) Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü İdari Hizmetler Daire Başkanı Remzi Bozgan, İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç'un eşliğinde Kurban Bayramı'nın birinci gününde Aliağa ile Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanelerini ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı'nın '81 İl 81 Ziyaret' projesi kapsamında hem hasta ve yakınlarıyla hem de sağlık çalışanlarıyla tek tek bayramlaşarak iyi dileklerde bulunan TKHK Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü İdari Hizmetler Daire Başkanı Remzi Bozgan "Sağlık Bakanlığımızı temsilen sizlerle bayramlaşmaya geldik. Bakanlığımız ve buradaki tüm sağlık çalışanlarımız sizler için nöbetteyiz. Sizlere Sağlık Bakanımızın selamlarını getirdim. Mübarek Kurban Bayramınızı en içten duygularımızla kutluyorum. Emin ellerdesiniz hepinize acil şifalar diliyorum" dedi.

Bozgan, Aliağa Devlet Hastanesi Acil Servis, Yoğun Bakım ve Dahiliye Kliniklerini İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Yard. Doç. Dr. Muhammet Ali Oruç, Aliağa Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Ali Fuat Yalvaç, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Salih Emrullah Keleş ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ebru Ural refakati eşliğinde ziyaret etti.

Remzi Bozgan ikinci olarak da Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi'ninde Acil Servis, Yoğun Bakım ve tüm yataklı kliniklerinde hasta ve yakınlarını ziyaret etti. Bergama Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ayben Uncu'nun refakatiyle gezen Bozgan, tüm nöbetçi sağlık personelleriyle bayramlaşarak, gösterdikleri özverili çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür etti.

Yine aynı proje kapsamında İzmir İl Sağlık Müdür Yardımcısı Yenal Duğral eşliğinde Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Aile Hekimliği İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Mahmut Bikeç Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanı Münih Ferruh Ersoy ise Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ni Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Sırrı Sorguç eşliğinde ziyaret ederken özellikle Palyatif Bakım, Diyabetik Ayak Birimi ve Evde Bakım Hizmetleri hakkında bilgiler alarak tüm klinikleri gezerek hasta ve yakınları ile tüm sağlık çalışanları ile bayramlaştı. Ersoy daha sonra Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne geçerek bayram ziyaretine devam etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!