Bergama Belediyespor'da Eroğlu farkı

Güncelleme Tarihi:

Bergama Belediyesporda Eroğlu farkı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 12:54

SPOR Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Bergama Belediyespor'da 25'inci haftada Durmuş Ali Çolak'ın yerine göreve gelen Teknik Direktör İskender Eroğlu, 6 maçta kırmızı lacivertli takıma hayat verdi.

Haberin Devamı

Bergama Belediyespor'u düşme potasında devralan tecrübeli teknik adam, bu süreçte 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 11 puan toplamayı başardı. Bergama'yı bitime 4 hafta kala 16'ncı sıradan 13'üncü basamağa taşıyan Eroğlu, "Futbolcuların içindeki potansiyeli ortaya çıkardım. Gerçek gücümüzü gösterdik ve yükselişe geçtik" dedi. 

Henüz düşme riskinin ortadan kalkmadığını dile getiren Eroğlu, "Alınan sonuçlar takımdaki özgüveni artırdı. Ben göreve geldiğimde takımımız moral olarak da dipteydi. Şimdi bambaşka bir görüntüye büründük. Her karşılaşma bizim için final. Ligde kalacağımıza hepimiz sonuna kadar inanıyoruz. Rehavete kapılmadan, işimizi ciddiyetle yapacağız" şeklinde konuştu. Bergama Belediyespor kalan maçlarında Elaziz Belediyespor (D), Düzyurtspor, Afjet Afyonspor ve Sultanbeyli Belediyespor (D) ile karşılaşacak.

 
 

BAKMADAN GEÇME!