Bayraklı'da motorize zabıta ekipleri göreve başladı

Güncelleme Tarihi:

Bayraklıda motorize zabıta ekipleri göreve başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2021 10:50

Bayraklı'da motorize zabıta ekipleri göreve başladı

Haberin Devamı

İZMİR'in merkez ilçelerinde bir ilk olarak Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki motorize zabıta ekipleri göreve başladı. Motorize zabıta ekiplerinin genel hizmetlerin yanı sıra özellikle şikayet ve acil durumlara anında müdahale edeceği öğrenildi.

Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde zabıta hizmetlerinin daha  hızlı, etkin ve planlı olarak yerine getirilmesi amacıyla motorize zabıta ekibi oluşturdu. Bu kapsamda  iki zabıta memuru, müdürlük tarafından tahsis edilen iki 500cc'lik motositlet ile ilçede göreve başladı.  Motorize zabıta ekibi, genel zabıta hizmetlerinin yanı sıra özellikle şikayete konu olan seyyar satıcı, dilenci, vatandaşları rahatsız edici davranışlarda bulunan kişilere, işgal ve çevreyi kirletme kabahatlerinde bulunan kişilere müdahale edecek. Motorize ekibin, araçların giremediği ve trafiğe kapalı olan noktalarda aktif rol oynayacağını öğrenildi. Zabıta hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yerine getirilmesi amacıyla başlatılan motorize zabıta projesinin, İzmir'in merkez ilçelerinde bir ilk olduğu belirtildi. Motorize zabıta ekiplerinin performans ve etkinlikleri değerlendirilerek ilerleyen zamanlarda sayılarının arttırılabileceği yönünde planlama yapıldığı belirtildi.
 
DAHA HIZLI MÜDAHALE EDİLECEK

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kamu güvenliğini ve huzurunu sağlamakla görevli zabıta ekiplerinin motorize ekip sayesinde artık daha hızlı, etkin ve görev alanındaki tüm konulara anında müdahale edebileceğini söyledi. Başkan Sandal, zabıta ekiplerine görevlerinde başarı diledi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!