Bayındır'da kadın hakları konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Bayındırda kadın hakları konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 10:30

Bayındır'da kadın hakları konuşuldu

Haberin Devamı

İZMİR'in Bayındır Kaymakamlığı, 'Birleşmiş Milletler Kadın Dostu Kentler' projesi kapsamında Yerel Yöneticileri Bilgilendirme Toplantısı düzenledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi temsilcileri, Bayındır Kaymakamlığı konferans salonunda düzenlenen seminerde yer aldı. Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, İlçe  Emniyet Müdürü Serkan Arpak, kurum müdürleri ve çalışanları seminere katıldı. Bilgilendirme toplantısına başlamadan önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Sonrasında Birleşmiş Milletler Kadın Dostu Kentler Programının sekiz yıldır yöneticiliği yapan Semra Ulusoy, konuşma yaptı. Ardından kürsüye İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanı Dr. Aytuğ Balcıoğlu çıktı. Başkan Sesli de kadın hakları üzerine konuşmasını yaptı. Demokratik ve ileri bir toplum için kadınların güçlendirilmeleri, etkinlik alanlarının genişletilmesi gerektiğini vurguladı.

Seminerden sonra, Bayındır Belediyesi Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi'nde, Kadının İnsan Hakları Eğitim Programına katılan kursiyerlere, Başkan Sesli ve Kaymakam Öztürk tarafından sertifikaları verildi.

BAYINDIR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!