Batı Anadolu'dan genç beyinlere staj fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Batı Anadoludan genç beyinlere staj fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 12:17

Batı Anadolu'dan genç beyinlere staj fırsatı

Haberin Devamı

Batı Anadolu Grubu, çalışkan, dinamik ve genç beyinlere, gelecekte kariyerlerine yön verecek deneyimleri sağlayarak iş hayatına hazırlamak üzere, her yıl yaz ve kış dönemlerinde staj olanağı sunuyor.

Hem lise hem de üniversite öğrencilerine yönelik staj programları bulunan Batı Anadolu Grubu'nda lise öğrencileri departmanların talepleri doğrultusunda; üniversite öğrencileri de kış ve yaz ayları olmak üzere iki dönem staj yapıyor.

Batı Anadolu Grubu'nun dinamik ve gelişen yapısını sahip olduğu insan kaynağı gücünden aldığını vurgulayan Batı Anadolu Grubu Genel Müdür Yardımcısı Feyyaz Ünal, “Batı Anadolu Grubu bünyesinde staj yapan öğrenciler o güne kadar okul hayatlarında edindikleri akademik bilgilerini pratiğe dönüştürme fırsatı yakalıyor. Ayrıca staj programlarımızı bir nevi potansiyel çalışanlarımıza ulaşma aracı olarak görüyoruz. Stajyerler firmamızı ve kültürünü tanıyarak ileride de bizimle çalışma şansına sahip oluyorlar. Lise stajyerleri daha çok Elektrik, Elektronik, Makine, Metal İşleri, Torna-Tesviye, Motor, Yapı, İnşaat Teknolojisi, Kimya Teknolojisi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Bilişim Teknolojileri, Halkla İlişkiler ve Bakım-Onarım bölümlerinden; üniversite stajyerleri de Makine, Elektrik-Elektronik, Kimya, Maden, Endüstri, İnşaat ve Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden tercih ediliyor" diye konuştu.

Batı Anadolu Grubu, yaz dönemi için Mart - Nisan aylarında, kış stajı için ise Haziran ayında başvuru alıyor. Yaz dönemi için staj yapmak isteyen adaylar başvurularını 29 Nisan 2016 tarihine kadar info@baticim.com.tr adresine yapabileceği bildirildi.

İZMİR (DHA)

foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!