Başkan Karabağ'dan bayram ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Karabağdan bayram ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2016 14:49

Başkan Karabağ'dan bayram ziyareti

Haberin Devamı

BAYRAKLI Belediye Başkanı Hasan Karabağ, her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramı'nda da eşi Bahriye Karabağ ile birlikte vatandaşları evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Başkan Karabağ, bayram namazını Fadıl Summak Cami'nde kıldı. Namazın ardından Karabağ, Bayraklı İlçe Müftüsü Osman Arslan ve cami imamı Tuncay Sakin ile birlikte vatandaşların bayramlarını tebrik etti. Başkan Karabağ daha sonra, eşi Bahriye Karabağ ile birlikte, 8 yıldır gerçekleştirdikleri geleneksel bayram ziyaretlerine İsmail ve Habibe Hallaç'ın Soğukkuyu Mahallesi'nde bulunan evi ile başladı. Hallaç ailesinin bayramını kutlayan Karabağ, ailenin en genç üyeleri ikiz kardeş Selen Hallaç (17) ve Hüseyin Hallaç (17) ile bol bol sohbet etti. Başkan Karabağ buradaki ziyaretinin ardından Çiçek Mahallesi'nde oturan Cemal Sağlam'ın evine konuk oldu. Sağlam ailesinin bayramını kutlayan Başkan Karabağ uzun uzun sohbet etti. Karabağ daha sonra Manavkuyu Mahallesi'nde yaşayan Fikret ve Naime Sezer'in evine misafir oldu.
Başkan Karabağ, tüm hemşerihlerinin Ramazan Bayramını kutlayarak, "Bu bayramı da vatandaşlarımızla birlikte karşıladık. Geleneğimizi sürdürdük. Yaptığımız ev ziyaretlerinde vatandaşlarımızla sohbet ettik. Herkese iyi bayramlar diliyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!