Başkan Badem'den iftar buluşması

Güncelleme Tarihi:

Başkan Bademden iftar buluşması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 11:30

Başkan Badem'den iftar buluşması

Haberin Devamı

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde Hamamköy, Demirdere, Çayır, Küçükören ve Güney'den oluşan Mendegüme bölgesinde, Ödemiş Belediyesi'nce iftar sofrası kuruldu.

Ödemiş Belediyesi, bu yıl ilçe merkezinde 7 farklı noktada kurulan iftar çadırlarında yaklaşık 4 bin 500 kişiye yemek veriyor. Ayrıca ramazan ayı boyunca geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da merkez dışındaki mahallelerde iftar yemekleri düzenliyor. Merkez dışındaki mahallelere kurulan ilk iftar sofrası Hamamköy'de yapıldı. Hamamköy, Demirdere, Çayır, Küçükören ve Güney'den vatandaşların katıldığı yemekte, yaklaşık 2 bin kişi iftar yaptı. Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen iftarda oruçlar, dualar okunarak açıldı. Vatandaşlar organizasyon için Başkan Badem'e teşekkür etti.

RAMAZAN EĞLENCELERİ İFTARA RENK KATTI

Belirli periyotlarla bu yıl farklı mahallelerde organize edilen ramazan eğlenceleri iftar öncesi Hamamköy'de de yapıldı. Televizyon ekranlarından tanınan Burak Alkaş ve ekibi tarafından hazırlanan eğlence programında, çocuklar doyasıya eğlendi. Burak Alkaş'ın çocuklarla yaptığı yarışmaya katılan Başkan Badem, çocukların eğlencesine ortak oldu. Başkan Mahmut Badem, "Sevgili Mendegümeliler,  bu akşam yemeğimizi sizlerle paylaşmak istedik. Hep beraber bir arada olalım istedik. Katılımınız için hepinize teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Badem, iftar sonrası çocuklara şeker dağıttı. Deneme Bilim Merkezi tarafından açılan stantta da çocuklara dergi dağıtıldı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!