Başkan Badem Ulus Meydanı esnafıyla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Badem Ulus Meydanı esnafıyla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 18:28

Başkan Badem Ulus Meydanı esnafıyla bir araya geldi

Haberin Devamı

İZMİR'in Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, yapılacak düzenleme çalışması nedeniyle taşınması planlanan Ulus Meydanı'nındaki esnafla toplantı yaptı. Başkan Badem, "Sürekliliği sağlayacak çözüm bulmak için çalışacağız" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak revizyon nedeniyle cumartesi günleri kurulan pazar kapsamında Ulus Meydanı'nda sergi açan esnafın başka bir yere taşınması konusunda Ödemiş Belediye Başkanlığı'na yazı gönderildiği belirtildi. Esnafın mağdur olmaması için konuyla ilgili çalışmalar yürüten Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem, esnafla toplantı yaptı. Perşembe Pazarı Kafeteryasında yapılan toplantıya Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam, Gıda Maddeleri Odası Başkanı Sami Görgen ve çok sayıda sergi açan esnaf katıldı.

Başkan Badem, "İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulus Meydanı'nda yapılacak olan revizyon nedeniyle pazarın başka bir yere taşınmasını istiyor. Burada 288 esnafımız sergi açıyor. Ulus Meydanı'ndaki Pazar taşınırsa Yarbay Caddesi'ndeki pazarla bağlantısı kopar. Pazarı bölmeden, sürekliliği sağlayacak çözüm bulmalıyız. Bizler sizin ekmeğinizin derdindeyiz. Parkın revizyonunun yapılmasını istiyoruz, sizin de mağdur olmamanız için doğru çözüm bulacağız" dedi.

Oda başkanları ve pazarcı esnafının görüşlerinin alındığı toplantıda, esnaf Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'e olan güvenini ve samimiyetini ifade ederek, desteğinden dolayı teşekkür etti.

ÖDEMİŞ (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!