Başbakan Yıldırım, 11 Mart'ta İzmir'de Romanlarla buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Yıldırım, 11 Martta İzmirde Romanlarla buluşacak
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 05, 2017 12:11

Başbakan Yıldırım, 11 Mart'ta İzmir'de Romanlarla buluşacak

Haberin Devamı

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, 7- 8 Mart'ta İzmir'de olacak. 11 Mart Cumartesi günü İzmirli Romanlarla buluşacak olan Başbakan Yıldırım, 9 Nisan Pazar günü de Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte İzmirliler'e seslenecek.

BaÅŸbakan Binali Yıldırım,  referandum çalışmaları kapsamında bu haftanın üç gününü seçim bölgesi Ä°zmir'de geçirecek. BaÅŸbakan Yıldırım, 7 Mart Salı akÅŸamı Swissotel'de partisinin Kadın Kolları Genel BaÅŸkanlığı tarafından düzenlenecek 400 kiÅŸilik yemekli toplantıda kentin kadın giriÅŸimcileri, STK temsilcileri ile buluÅŸacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen yemeÄŸin özelliÄŸi, erkek davetlinin olmaması. BaÅŸbakan Yıldırım, 8 Mart ÇarÅŸamba günü saat 11.00'da Ä°zmir- Ä°stanbul Otoyolu'nun KemalpaÅŸa baÄŸlantısını hizmete açacak, saat 14.00'da Kınık'ta miting yapacak, ilçeye ilk doÄŸalgazı verme törenine katılacak, saat 17.00'da AliaÄŸa Enka Spor Salonu'nda STK'larla görüşecek ve o gece kentten ayrılacak. BaÅŸbakan Yıldırım, 11 Mart Cumartesi günü Ä°zmir Hilton Oteli'nde Ä°zmirli Romanlarla yemek yiyecek, onlardan 'evet' oyu isteyecek.Â

CUMHURBAÅžKANI ERDOÄžAN 9 NÄ°SAN'DA Ä°ZMÄ°R'DEÂ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'deki referandum mitingini 9 Nisan Pazar günü yapacak. Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda saat 12.00'da gerçekleştirilecek mitinge Başbakan Binali Yıldırım da katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı gün saat 17.00'da İstanbul mitingini de yapacak.

Ä°ZMÄ°R, (DHA)

FOTOÄžRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!