Barış Karagöz Hollywood yolunda

Güncelleme Tarihi:

Barış Karagöz Hollywood yolunda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2021 21:16

Başarılı Saç Tasarım Sanatçısı Barış Karagöz yıllardır ünlü isimler tarafından en çok tercih edilen isimlerden biriydi. Başarılı kuaför Karagöz’ün sosyal medya paylaşımları ve keşfete düşen instagram postları Hollywood Stüdyoları Makeup’ları tarafından dikkat çekti.

Haberin Devamı

Kısa süre önce teklif alan Barış Karagöz; “Yaptığım sanatın bu kadar dikkat çekeceğini düşünmemiştim. Sonuçta birçok arkadaşımız, meslektaşımız var. Şaşkınlığımı gizleyemem çok güzel bir mutluluk yaşıyorum. Çocukluk hayalimin yıllar sonra teklif olarak gelmesi gurur vericiydi. Pandemi sürecinin rahatlamasını ve normalleşme sürecini bekliyorum. Normalleşme süreci sonrası Hollywood için bir ziyaretim olacak.Hayalim ise Nicole Kidman ve Sharon Stone ile çalışmak” dedi.


İkinci şubesini İzmir’e açmaya hazırlanan Başarılı Saç Tasarım Sanatçısı Barış Karagöz; “2021 saç trendlerinde ıslak görünümlü ve parlak saçlar yeniden gündemde yerini alırken omuzlara uzanan saçların yerini ise küt ve dağınık saçlar alacak” dedi.  Pandemi sonrası izmirli güzellik tutkunları ile buluşacak olan ve Başarısının sırrının tamamen işini aşkla yapmak, kişinin saçını değil, saçın kişisine ruh katmak olduğunu söyleyen Karagöz randevulara yetişemiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!