Bahar aylarının keyfi Limon Köyiçi’nde çıkar

Güncelleme Tarihi:

Bahar aylarının keyfi Limon Köyiçi’nde çıkar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2022 13:54

Ege sahillerinin havasını şık ambiyansına yansıtan Limon Köyiçi, eylülde de Çeşme’nin gözdesi olmaya devam ediyor. Açıldığı günden bu yana Alaçatı klasiği haline gelen mekan kaliteli müzik ve yemeği bir arada sunuyor.

Haberin Devamı

 

KALİTELİ yemek ve kaliteli müzik mottosuyla çıktığı yolda Alaçatı’nın bir numaralı eğlence mekanı haline gelen Limon Köyiçi, eylülde de misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Konuklarına unutulmaz akşamlar yaşatan mekan, Ege sahillerinin havasını şık ambiyansına yansıtıyor. Sıcak ve samimi ortamıyla misafirlerinden tam not alan Limon Köyiçi, Alaçatı taşlarıyla örülü mimarisiyle fark yaratırken, konuklarına rahat bir ortam sunuyor. Ege sahillerinin havasını şık ambiyansına yansıtan, açıldığı günden bu yana Alaçatı klasiği haline gelen Limon Köyiçi, ünlü isimlerin de ilgi odağı olmayı başardı.
Mekan bu başarısını ortaklarından başarılı işletmeci Yasin Becek ve Limon Ailesi’ne borçlu. Limon Köyiçi -deyim yerindeyse- Becek’in ellerinde ilmek ilmek işlenerek bugünlere kadar geldi. Yasin Becek, mekanın başarısını şu sözlerle açıkladı: “Önemli olan aile olabilmek. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmak. Biz birlikte olmaktan çok büyük keyif alıyoruz.”

Haberin Devamı

Bahar aylarının keyfi Limon Köyiçi’nde çıkar


KALİTELİ YEMEĞİN ADRESİ
Limon Köyiçi’nin mutfağı şef Eyüp Gül ve ekibine emanet. Dünyadan ve füzyon mutfağından lezzetlerin bulunduğu mekan, misafirlerine benzersiz bir menü sunarken, hem göze hem de damağa hitap ediyor. Konuklarına eğlenceli ve samimi bir ortam sunan Limon Köyiçi, birbirinden özel tatların yer aldığı menüsüyle dikkat çekiyor. Limon’da Alaçatı’nın ruhunu yansıtan bir menü ortaya çıkardıklarını söyleyen şef Gül, “Menümüzü oluştururken farklı ülkelerin yöresel ürünlerini farklı tekniklerle sentezleyip füzyon yemek kültürünü benimsedik. Tarladan sofraya bir anlayışa öncelik verdik. Anadolu’nun bereketli topraklarının eşsiz Ege Denizi ile öpüştüğü bu coğrafyada iyi bir ot yemeği yapılacaksa otun en iyisi burada, deniz mahsullü bir yemek yapılacaksa da balığın en iyisi yine burada mevcut. Bunca zenginlik içinde iyi bir menü oluşturmak bizim için hiç de zor olmadı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bahar aylarının keyfi Limon Köyiçi’nde çıkar


FARKLI MÜZİK ZEVKLERİ
Çok farklı müzik zevklerine hitap eden Limon Köyiçi’nde her türden müziği dinleyebilirsiniz. Mekan, Dj Yiğit Özdemir’in farklı zevklere hitap eden müzik seçkileriyle misafirlerine eğlenceli saatler yaşatıyor. Dj Özdemir, “Misafirler RNB dinlerken bir anda ‘Batsın Bu Dünya’ya geçiş yapabiliyor. ‘Bizim tarzımız yok’ derken bundan bahsediyoruz. Geniş bir müzik listemiz var. Yabancı müzik çalarken birden oyun havasına, halaya, Karadeniz’e kadar uzanabiliyoruz. İnsanlar da en çok bunu seviyor. 7’den 77’ye herkes Limon’dan müzikal anlamda mutlu ve müziğe doymuş olarak ayrılıyor. Olmayan tarzımızı koruyarak bu kültüre yön vermeye devam etmek istiyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!