Arkas Spor Basın Sözcüsü Özden:

Güncelleme Tarihi:

Arkas Spor Basın Sözcüsü Özden:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 16:15

- "Turu geçmek için İtalya'da elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın"

Haberin Devamı

İZMİR (AA) - Voleybol Erkekler DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu ilk maçında İtalyan ekibi Cucine Lube'ye 3-0 mağlup olan Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, turu geçmek için İtalya'da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını bildirdi.

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, kadrosunda dünya çapında önemli oyuncular bulunduran İtalyan ekibi önünde ilk maçta istedikleri performansı sergileyemediklerini ancak İtalya'da zoru başarmaya çalışacaklarını belirtti.

İzmir'deki ilk maçta istedikleri sonucu alamadıklarını ve avantajı rakiplerine kaptırdıklarını kaydeden Özden, "Ancak turu geçmek için İtalya'da elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tur atlayabilmek için önce rakibimizi yenip ardından 15 sayı üzerinden oynanacak Altın Set'i kazanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Arkas Spor'un 2 Mart Çarşamba günü 21.30'da Civitanova Marche Spor Salonu'nda oynayacağı karşılaşmayı Jan Krticka (Çek Cumhuriyeti) ve Vasile-Lucian Nastase (Romanya) hakem ikilisi yönetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!