Anneler Günü’nde eşsiz bir hediye

Güncelleme Tarihi:

Anneler Günü’nde eşsiz bir hediye
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2024 00:16

Kraliyetin temsilcisi Parker IM Mono serisinde bordonun asaletiyle buluştu. Bu yıl da Anneler Günü yaklaşırken annelerin ellerinde yine zarif ve eşsiz bir hediye için alternatif olacak. Parker IM Mono Bordo Dolma kalem annelerin vazgeçilmezi olup onların şıklığını tamamlayacak.

Haberin Devamı


Anneler Günü, annelerimize minnettarlığımızı göstermenin mükemmel bir zamanıdır. Bu yıl da her yıl olduğu gibi onlara kalıcı bir hediye vermek isterseniz, Parker’ın kalite ve şıklığı bir araya getirdiği IM Mono Bordo Dolma Kalem, güzel bir hediye alternatifi olarak karşınıza çıkıyor.

Annenizin eline çok yakışacak

 

İşlevsel, gösterişli ve şıklığınızın tamamlayıcısı Parker, bu kez göz alıcı yeni rengiyle annenizin kalbinde taht kuracak. Tamamen metal bir gövdeye sahip IM Mono Bordo Dolma Kalem modern görünümü ve yüksek kalitesi ile mükemmel uyumu temsil ediyor. Süslemelerden uca kadar tek renkli tasarım, eşsiz bir zarafeti yansıtıyor. Yüzyılı aşkın şirket içi işçilik ve uzmanlığa sahip bu Parker kalemi, üstün aşınma ve korozyon direncinin yanı sıra farklı bir görünüm sunan PVD kaplamayla süslenmiş özel metal parçalar ile tasarlanmıştır. Modern dolma kalem, yazılarınızda daha fazla gelişmişlik sağlamak için Quink mürekkep kartuşlarını kullanır veya mürekkep şişesi dolumuna dönüştürülür.

Haberin Devamı

Anneler Günü’nde eşsiz bir hediye

 

Duygularınızı özgür kılın

Parker’ın yıllardır hediyelerinde kalite ve estetik arayanları bir araya getiren bir marka olarak özenle tasarladığı Parker IM Mono Bordo Dolma Kalem, kullanıcılarına eşsiz bir yazı deneyimi de sunmaktadır. Annenizin özel gününde ona sevginizi ve takdirinizi göstermenin en zarif şekli olan Parker IM Mono Bordo Dolma Kalem aynı zamanda anılarınızı ölümsüzleştirmenin ve her satırda duygularınızı özgür kılmanın en ideal yoludur. Zarif bir Parker hediye kutusuyla Parker IM Mono Bordo Dolma Kalem, unutulmaz bir hediye olacaktır. Fiyatı ise KDV dahil 2.150 TL’dir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!