Altay stoperlerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Altay stoperlerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2016 13:35

Altay stoperlerini buldu

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 3'üncü Lig ekiplerinden Altay'da transfer yasağını kaldırmak için gerekli kaynağı sağlayan yönetim, takviyelere hız verdi.
Siyah beyazlılar geçen sezon Diyarbekirspor'da forma giyen stoper Erhan Kurt ve Darıca Gençlerbirliği'nden yine stoper Gökhan Şahin'le prensipte anlaştı. Trabzonspor'da profesyonel olan 29 yaşındaki Erhan; 1461 Trabzon, Batman Petrolspor ve Kahramanmaraş'ta da oynadı. Tecrübeli savunmacı geçen sezon Diyarbakır ekibinde 29 lig, 1 kupa maçına çıktı.
Ankaragücü altyapısından yetişip Ankara Demirspor'da profesyonel olan 29 yaşındaki defans oyuncusu Gökhan ise Ünyespor, Keçiören Sportif, Yozgatspor, Gümüşhanespor, Çankırıspor, 24 Erzincanspor, Bayrampaşa ve İstanbulspor'da top koşturdu. Gökhan, geçen sezon Darıca'da 32 karşılaşmada görev aldı.
Daha önce Bandırmaspor'dan eski golcüsü Murat Uluç, Gümüşhanespor'dan orta saha oyuncusu Halil Karataş ve gurbetçi Serhat Kot'la el sıkışan Altay, resmi imzaları 1-2 gün içinde attıracak.
İSTİFALAR SORUN OLDU
Altay yönetiminin transfer yasağını kaldırma işlemlerinin, Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) yaşanan istifalar nedeniyle gecikmeye uğradığı bildirildi.
15 Temmuz darbe girişimi sonrası TFF'deki tüm kurullar güvenlik incelemesi nedeniyle görevlerini bırakırken, siyah beyazlı yönetim yetkili kişilere ulaşamadı. Altay'ın yasağı kaldırmak için eski alacaklıların büyük bölümüyle anlaştığı, kalan 3-4 isimle de uzlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!