Altay hasta çocuklar için sahnede

Güncelleme Tarihi:

Altay hasta çocuklar için sahnede
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 17:28

Altay hasta çocuklar için sahnede

Haberin Devamı

Türk Pop Müziğinin sevilen sesi Altay 23 Nisan'a özel konserini Balçova Kaya Termal Otel'de “Hasta Çocuk Evleri Derneği" için verdi.

İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği (İHÇE) kendisine 3 yıldır destek veren Efes Rotary Kulübü ile ortaklaşa bir proje başlattı. “Bir biletle bir gelecek şekillenecek" projesinde sevilen şarkıcı Altay en güzel şarkılarını hasta çocuklar yararına seslendirdi. İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği (İHÇE) Başkanı Suzan Kızılgök “Bu çocukların büyük bir kısmı lösemi, kök hücre nakli, organ nakli gibi zor ve uzun süreli sağaltım gerektiren, hastanede yatma süreleri uzun, taburcu edilseler bile ayaktan takipleri aylar sürebilen hastalardan oluşturmaktadır. Evini, işini, şehrini ve yakınlarını bırakarak hasta çocuğu için bilmediği, kimseyi tanımadığı bir şehre gelen aileleri çok büyük sıkıntılar beklemektedir. Çocukların hastalığı aileyi de parçalamakta, çoğu kez babalar işlerini kaybetmekte, çoğunluğu dar gelirli olan bu ailelerin maddi sıkıntıları bu koşullarda katlanarak artmaktadır. En temel ve insanca hak olan 'barınmak' ciddi bir sorun olmaktadır" dedi.

Efes Rotary Kulübü Başkanı Metin Hepyükselen de "İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği ile 3 yıl önce başlayan ortak çalışmalarımız sayesinde bir çok hayata dokunan projeler yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz" dedi.

“Bir biletle bir gelecek şekillenecek" projesinde 500 davetli karşısına çıkan İzmirli sanatçı Altay en güzel şarkılarını hasta çocuklar yararına seslendirdi.

İZMİR (DHA)

foto

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!