Altay amatör kulüp arıyor

Güncelleme Tarihi:

Altay amatör kulüp arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2016 12:58

Altay amatör kulüp arıyor

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay'da transfer yasağının kaldırılmasının ardından yaptığı takviyelerle hedefini 2'nci Lig olarak belirleyen yönetim, altyapısındaki oyuncularının forma giyebileceği amatör kulüp aryıor.
Basın Sözcüsü Ercüment Atik, akademi liglerinin yanı sıra İzmir amatör kümede de Altay ismiyle mücadele etmeyi planladıklarını ifade ederek, "Ya başvuru yapıp 2'nci Amatör Küme'ye katılacağız, ya da Süper Amatör Lig'den bir kulübü pilot takım yapacağız" dedi.
İzmir 2'nci Amatör kümede kalitenin düşük olduğunu ve yaşı ilerlemiş oyuncuların da yer aldığını dile getiren Atik, "Amacımız altyapımızdan yetişmiş ancak akademi liglerine yaşı tutmayan gençlerimizi kaybetmemek. Yıllardır bünyemizde olan futbolcuların ihtiyacımız olduğunda yeniden kulübümüzde forma giymesini sağlamak istiyoruz" diye konuştu.
Altay'ın pilot takım anlaşması için Süper Amatör Lig ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor'un yanı sıra Şirinyer'deki bir kulüple temasta olduğu öğrenildi.
AFYONKARAHİSAR KAMPI BAŞLADI
Altay, yeni sezon öncesi son etap çalışmaları için bugün Afyon'da kampa girdi. 26 Ağustos'ta İzmir'e dönecek siyah beyazlılar, kampta 4-5 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Altay'da iyileşen Hayrullah kafilede yer alırken, zam istediği için kadro dışı bırakılan ve takımdan gönderileeği belirtien Fatih ise İzmir'de kaldı. 13 transfer yapan Altay'ın 28 kişilik Afyonkarahisar kadrosu şöyle:
"Süleyman, Aydın, Yusuf, Alper, Halil Karataş, Murat, Necdet, Orhan, Yiğit, Kadir, Ulaş, Erhan, Gökhan, Çağrı, Emre, Halil Yılmaz, Yolcu, Batuhan, Cahit, Serkan, Hüsamettin, Hasan, Ferdi, Serhat, Furkan, Muhammed, Hayrullah, Kubilay" 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!