Aliağa’da 23 Nisan Spor Etkinliklerinde Dereceye Girenler Belli Oldu

Güncelleme Tarihi:

Aliağa’da 23 Nisan Spor Etkinliklerinde Dereceye Girenler Belli Oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2015 13:14

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KAPSAMINDA, ALİAĞA İLÇE GENELİNDEKİ ORTA VE İLKOKULLAR ARASINDA DÜZENLENEN SPOR MÜSABAKALARINDA, ÇEŞİTLİ BRANŞLARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİ VE OKULLAR BELLİ OLDU.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Aliağa ilçe genelindeki orta ve ilkokullar arasında düzenlenen spor müsabakalarında, çeşitli branşlarda dereceye giren öğrenci ve okullar belli oldu.
Atletizm dalında 100 metre koşusu kızlarda Petro Kimya Orta Okulu öğrencisi Doğa Yolcuoğlu birinci olurken, 200 metre koşusunda da yine Yolcuoğlu birinciliği elde etti. 400 metre koşusunda ise, Şehit Çavuş Bülent Kula Orta Okulu öğrencisi Elanur Çoban birinci oldu.
100 Metre erkekler koşusunda, Aliağa Orta Okulu öğrencisi Ali Şen yarışı birinci bitirdi. 200 metre koşusunda Petro Kimya Orta Okulu öğrencisi Kürşat Dönmez birinci olurken, 400 metre koşusunda Aliağa Orta Okulu öğrencisi Göktuğ Demirtaş yarışı lider tamamladı.
Kız öğrenciler arasında yapılan voleybol müsabakalarında ise Gazi Orta Okulu şampiyon oldu. Aliağa Orta Okulu da, futbol turnuvasını birinci olarak tamamladı. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında oluşturulan ve çeşitli oyunların yer aldığı yarışmalarda, mendil kapmacada Şehit Kemal İlkokulu, çemberle işbirliği oyununda Cumhuriyet İlkokulu, halat çekmede Petrokimya İlkokulu, çift ayak öne sıçrama oyununda ise Cumhuriyet İlkokulu rakiplerini yenerek oyunları kazandı.
ETKİNLİKLER MASA TENİSİ İLE SON BULACAK
23 Nisan etkinlikleri, 16 Nisan Perşembe günü Aliağa Belediyesi Satranç Kulübü salonunda 10:00-15:30 saatleri arasında yapılacak satranç turnuvası ile devam edecek. Etkinlikler, 20 Nisan Pazartesi günü 10:00-16:00 saatleri arasında Aliağa Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecek masa tenisi müsabakası ile son bulacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!