Ak Partili Doğan'dan seçim çalışmalarına devam

Güncelleme Tarihi:

Ak Partili Doğandan seçim çalışmalarına devam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2018 12:21

Ak Partili Doğan'dan seçim çalışmalarına devam

Haberin Devamı

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan, 24 Haziran'daki seçim çalışmaları kapsamında Karabağlar'da hemşehri derneklerini ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu.

Karabağlar'daki çalışmalarına Karabağlar Erenler Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaretle başlayan Doğan, ilçenin İzmir'in kozmopolit yapısını en iyi şekilde yansıtan yerlerden biri olduğunu ifade etti. AK Parti'nin bugüne kadar hiçbir zaman etnik ve diğer aidiyetler üzerinden siyaset yapmadığını ve milleti kutuplaştırmadığını dile getiren Doğan, "Bugün ülkemizin üstünde bir kez daha dış güçler tarafından oyunlar oynanmak istenmekte. Bir taraftan ekonomi tabanlı spekülasyonlar yaratılarak milletimizin ve devletimizin fakirleştirilmesi amaçlanırken, diğer taraftan da etnik ve dini farklılıklarımız kaşınarak milletimiz bölünmek ve parçalanmak istenmekte. Ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde milletimiz bu oyunları görerek bozmakta kararlı. Dün nasıl birlikteliğimizi bozamadılarsa, bugün de birlik ve beraberliğimiz zarar veremeyecekler" dedi.

Erenler Derneği'nin ardından Karabağlar Bitlisliler Derneği'nde vatandaşlarla buluşan Doğan burada da soruları yanıtlayarak AK Parti'nin 2023 vizyonunu anlattı. Türkiye'nin ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesine karşı olan güçlerin, 15 Temmuz darbe girişimi ile başaramadıklarını, ekonomik ayak oyunlarıyla başarmayı amaçladıklarını belirten Doğan, kurdaki dalgalanmaların 24 Haziran seçimlerinden sonra mutlaka engelleneceğini söyledi. Ekonomideki spekülatif hareketlerle AK Parti'nin seçimlerde kaybetmesinin hedeflendiğini iddia eden Doğan, "24 Haziran seçimlerinde yeniden güçlü bir AK Parti'yi karşılarında gören dış güçler bu tür kumpaslarla ülkemizi ve AK Parti'yi yıpratamayacaklarını bir kez daha görecekler. Oynadıkları oyunların sonuç vermediğini gördüklerinde ise milletimizi manipüle etmeye çalışmaktan vazgeçecekler. Çünkü bu verdikleri bir savaşın bir sınu yok ve asla bizi yenemezler" diye konuştu.

Son olarak Karabağlar Bayburtlular Derneği'nde konuşan Doğan, Türkiye'nin büyüme rakamlarına dikakt çekti. Doğan şunları söyledi:

"7.4'lük büyüme rakamlarına rağmen yurtdışı derecelendirme kuruluşları Türkiye'nin puanını azaltıyorlar. Üstelik yanı başımızdaki iflas etmiş Yunanistan'ın da puanını yükseltiyorlar. Bu kabul edilebilir bir durum değidir. Tamamen yanlı ve yönlendirmeli bir kararla karşı karşıyayız. Ancak unutmasınlar ki, bu kararlar bizi yapacağımız yatırımlardan vazgeçiremeyecek."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!