AK Partili Demir’den Beş Günlük Ankara Turu

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Demir’den Beş Günlük Ankara Turu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 16:14

1 KASIM SEÇİMLERİNİN ARDINDAN AK PARTİ ÖDEMİŞ İLÇE BAŞKANI HALİL DEMİR (FOTOĞRAFTA SAĞDA), ÖDEMİŞ İÇİN HAZIRLADIĞI BİR DOSYA İLE ANKARA'DA TEMASLARDA BULUNDU. DEMİR, ZİYARETİ KAPSAMINDA ESKİ GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI MEHDİ EKER'LE DE(FOTOĞRAFTA ORTADA) GÖRÜŞTÜ.

1 Kasım seçimlerinin ardından AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Ödemiş için hazırladığı bir dosya ile Ankara’da temaslarda bulundu.
Milletvekili genel seçimlerinin tamamlanmasının ardından Ödemiş ilçesinin ihtiyacına yönelik bir rapor hazırlayan AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Ankara’nın yolunu tuttu. TBMM’de temaslarda bulunan Demir, mevcut bakanlarla görüşerek ilçenin sorunlarını içeren dosyayı sundu. Ayrıca Halil Demir, seçilen milletvekillerine de başarı dileklerini iletip, bazı kurumların genel müdürlerini de ziyaret etti.
Tüm hafta boyunca temasların süreceğini belirten Başkan Halil Demir, "1 Kasım seçiminde milletimiz partimizi tek başına iş başına getirdi. Ödemiş’te ilçe teşkilatımızın mensupları, kadın kollarımız vatandaşımıza teşekkür turuna çıkarken bizde sıcağı sıcağına Ankara’ya gelerek Ödemiş’imiz ve bölgemiz için yapılması gereken yatırımlar üzerinde çalışmalarımıza başladık. Öncelikle AK Parti Genel Merkezimize ziyaret ettik. Burada teşkilat başkanımız Mustafa Ataş ile seçim sonuçları değerlendirmesinde bulunduk ve bundan sonra nasıl çalışmalar yapacağız onlar üzerinden görüştük" dedi.
AK Partili Halil Demir, Ödemiş’e doğal gaz gelmesi konusu ve patates üreticilerinin sorunları hakkında da eski bakanlarla temasa geçtiklerini sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!