Ahmet Şerif İzgören İzmirli öğretmenlerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Şerif İzgören İzmirli öğretmenlerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2017 18:31

Ahmet Şerif İzgören İzmirli öğretmenlerle buluştu

Haberin Devamı

İZMİRLİ öğretmenler Mesleki Gelişim Akademisi Seminerleri kapsamında, kişisel gelişim uzmanı ve yazar Ahmet Şerif İzgören ile bir araya geldi. İzgören öğretmenlere mücadele ruhunu anlattı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Mesleki Gelişim Akademisi Seminerleri kapsamında Ahmet Şerif İzgören öğretmenlerle bir araya geldi. Sabancı Kültür Merkezi'nde gerçekleşen seminere İl Mili Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Maarif Müfettişleri Başkanı Kemal Koyun ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile yaklaşık 600 öğretmen katıldı. Seminerin açılışında konuşan Ömer Yahşi “Seminere gerçekten yoğun ilgi gösteren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.Hem öğrencileri hem kendileri için güzel bir yatırım olduğunu düşünüyorum.Daha kaliteli bir eğitim verebilmemiz için mesleğimizi daha üst düzeyde bir verimle yapabilmemiz için beslenmemiz gerekiyor. İzmir’de yaklaşık 1 yıllık görev sürem içerisinde severek isteyerek, seçerek bu işi yapan öğretmenlerimiz ile iyi bir akademi oluşturabilmek için seminerler düzenliyoruz. Öğretmenlerimizi bizi geleceğe taşıyan kıymetli hocalarımızla buluşmaya devam edeceğiz" dedi.

Seminer öncesi öğretmenlere hitap eden Ahmet Şerif İzgören ise, "Bilginin de zekatı vardır. Bilginizi paylaşmalısınız ki daha güzel bir dünya olsun. İzmir Mesleki Gelişim Akademisi bilgi kapısını aralayarak daha güzel bir dünya için çalışıyor" diye konuştu. İzgören, yaklaşık 2 saat süren eğitim seminerinde Anadolu’nun dört bir köşesinden  insan hikayeleriyle mücadele ruhu, bilgi, girişimcilik, planlama, karakter ve iyiliğin iş hayatında başarıya nasıl dönüştüğünü anlattı.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!