Agora'da yeni başkan Osman Gençer

Güncelleme Tarihi:

Agorada yeni başkan Osman Gençer
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 09:57

Agora'da yeni başkan Osman Gençer

Haberin Devamı

İZMİR'deki Agora Rotary Kulübü'nün 2015- 2016 dönem başkanı turizmci Emre Gezgin, törenle başkanlık bayrağını Gençiz Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gençer'e devretti.
Küçük Kulüp Alyans Restoran'da düzenlenen devir teslim törenine 2015-2016 dönem guvernörü Reha Akın, guvernör yardımcıları ile Agora Rotary Kulübü'nün üyeleri katıldı.
Törende konuşan başkan Emre Gezgin, 7 yeni üyeyle güçlerini arttırdıklarını ve güçlü, büyük ve insana dokunan 12 proje ürettiklerini söyledi. Geliştirdikleri başarılı projelerle Uluslararası Rotary'nin de dikkatini çektiklerini belirten Gezgin, "Uluslararası Rotary'nin dikkatini çeken projeler bize başkanlık takdirnamesi getirdi. Yaşlı ve Alzheimer hastaları bakım kursları, toplu ulaşımı özendirici 'Arabam otoparkta' trafik projesi, Türkiye ile Fas ve Polonya arasında hizmet komiteleri oluşturulduğu dönemimizde de 5 başarılı öğrenciye maddi destek vermeyi sürdürdük" dedi.
CIP Türkiye - Fransa Başkanlığı görevini de sürdürdüğünü belirten Gezgin, "1969'dan beri iki yılda bir Avrupa çapında düzenlenen Europalia Sanat Festivali'nde dönemimin konuk ülkesi Türkiye idi. Festivalde müzik, güzel sanatlar, fotoğrafcılık, sinema, tiyatro, dans, edebiyat, mimari, tasarım, moda ve gastronomi dallarında Avrupalı sanatseverlerle buluşuldu. Brüksel merkezli festivalin, Valenciennes / Fransa etkinilikleri kapsamında, Le Phénix sahnesinde 'İstanbul Solistleri', 'Sema' ve 'Zeybek' gösterileri modern sanatsal yorumlarla oldukça beğeni kazandığı etkinliklerin açılışı beklenmedik bir sürprize de sahne oldu ve Rotary'nin UNESCO'daki daimi temsilcisi Serge Gouteyron ile CIP Fransa - Türkiye Başkanı Alain Degand açılış konuşmasında Rotary'nin dünya çapında 6 ana alanda hizmet çalışmalarını laik ve modern Türkiye'nin kurucusu Atatürk'ün 'Yurtta sulh, dünyada sulh' sloganı altında gerçekleştirme amacına sıkı sıkıya bağlı olduklarını belirtmesi ülkemiz tanıtımı için önemli bir fırsat oldu. CIP Türkiye - Fransa Başkanı olarak Paris olayları sonrasında Fransa'daki muhatabıma ilettiğim taziye mesajının son metninde belirttiğim 'Özgülük, eşitlik, kardeşlik' için 'Yurtta sulh, dünyada sulh' temennisi Fransa Rotary camiasında özel bir ilgiyle karşılanması sonucu festivalin açılışına damga vurmuş oldu" diye konuştu.
Gece, devir teslim töreninin ardından yemekle sürdü.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

Fotoğraf Parametresi: AgoraRotaryDT

01)Emre- Tansu Gezgin, Tayibe- Osman Gençer
02)Tolga- Elif Alanyalı
03)Gülenay- Haluk Çağatay
04)Tuner- Pınar Sezgin
05)Güliz- Alaeddin Demircioğlu, Güneş Ertaş, Nurten- Lütfi Demir
06)Petek Evirgen, Işıl Kıvanç
07)Ahmet- Gülsevil Özölmez
08)Sedef- Reha Akın
09)Demet- Savaş Özok
10)Figen- Atlıhan Hünler
11)Deniz Umutar- Gökhan Özer
12)Z. Esra- Yiğit Memiş
13)Metin- İpek dikmelik
14)Okan- Selda Can
15)Ömür- Nazan Onur
16-17)Gülben Çalış
18-19)Tayibe- Osman Gençer, Emre- Tansu Gezgin
20)Derya Solmaz
21-22)Toplu Foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!