Adaland'da sulu eğlence

Güncelleme Tarihi:

Adalandda sulu eğlence
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 14:53

Adaland'da sulu eğlence

Haberin Devamı

AYDIN'ın Kuşadası ilçesindekisu parkı Adaland Aquapark, birbirinden heyecanlı kaydırakları, su gösterileri ve doğasıyla sıcaktan bunalanların tercihi olmaya devam ediyor.

Kuşadası'nda kurulu olduğu yaklaşık 250 dönüm arazisi ile Avrupa'nın en büyük su parkı unvanını taşıyan Adaland Aquapark, eğlenceli bir gün geçirmek isteyenlere güzel bir tatil deneyimi sunuyor. Adaland Aquapark, Slide & Fly ve Zipline ile adrenalin tutkunlarının akınına uğrarken, yağmur dansı, yamaç kaydırağı, yukarı doğru kaydırak, Freefall (baş aşağı kayılan kaydırak), Loop Pink gibi bir birinden heyecanlı aktivitelerle yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

Su parkında geçen yıl hizmete giren, Hazerfen Ahmet Çelebi'nin Galata Kulesi'nden uçuşundan esinlenilerek yapılan temsili Galata kulesinden iki kaydırak ile dört metre derinliğindeki havuza iniş sağlayan Slide & Fly bu sezonun da en çok ilgi gören kaydırak oldu. Adaland Aquapark'ta isteyen konukların plaj keyfi de yaşayabildiklerini vurgulayan İşletme Müdürü Kaan Arasan, "İki yıl önce su parkına dahil ettiğimiz Seapark ile isteyen konuklar deniz suyu ile doldurulmuş, özel kumsalı bulunan havuzlarda deniz keyfi de yaşayabiliyor" dedi.

Adaland'da her gün binlerce misafir ağırladıklarını belirten Arasan, "Kaydıraklarımızda ve havuzlarda güvenliğe azami özen gösteriyoruz. 300 kişilik kadromuzun yaklaşık 90'nını işlerinde uzman, bröveli cankurtaranlar oluşturuyor. Herkesin gönül rahatlığı ile keyifli bir gün geçirmesi için çalışıyoruz. Havuz sularının ve işletmede sunulan yiyeceklerin hijyenleri de önem verdiğimiz konuların başında geliyor" diye konuştu.

PAZARLARI AİLE GÜNÜ

Pazar günleri ve bayram tatillerinde 'aile günü' uygulaması yaptıklarını belirten Arasan, "Tesisimiz haftanın her günü 10.00 ile 18.00 arası hizmet veriyor. Pazar günleri ve bayramlarda aile günü uygulamamız var. Adaland'a İzmir'den anlaşmalı olduğumuz acente vasıtasıyla ulaşılabiliyor. Ayrıca talep edilmesi halinde Kuşadası'ndan servis hizmeti veriyoruz. Kendi aracıyla gelenler için ücretsiz otopark hizmetimiz mevcut. Misafirlerimiz gönül rahatlığı ile tatilin keyfini çıkarabiliyorlar" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!