919 grur yemini

Güncelleme Tarihi:

919 grur yemini
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2016 17:02

919 grur yemini

Haberin Devamı

İZMİR Valisi Mustafa Toprak, 1996/2 tertip 664 er, 19'uncu dönem sözleşmeli 32 aday ve 363'üncü kısa dönem 190 erler ile 363'üncü 33 esteğmen adayının yemin törenine katıldı.

İstihkam Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı tarafından düzenlenen yemin törenine İzmir Valisi Mustafa Toprak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Eğitim ve Doktrin Komutanı Orgeneral Kamil Başoğlu, İstihkam Okulu Eğitim Merkez Komutanı Tuğgeneral Osman Nadir Saylam, İl Jandarma Komutanı Jnd. Kd. Alb Hasan Koçyiğit, diğer rütbeliler ve askerlerin aileleri ile gaziler ve davetliler katıldı.

Bayrak ve silah üzerine el basarak yemin eden 919 asker adına istihkam erler Metin Temel ve Can Kerim Gürsoy, yaş kütüğüne plaket çaktı. Eğitimlerini başarı ile tamamlayan personele belge ve hediyeleri İzmir Valisi Mustafa Toprak ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı Eğitim ve Doktrin Komutanı Orgeneral Kamil Başoğlu tarafından takdim edildi.

Vali Toprak, “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Devletimizin Varlığı ve Bağımsızlığı, Milletimizin huzuru ve Devletimizin güvenliği için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet veren, tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu bir teşkilattır. Böylesi yüce bir ocağı ziyaret etmekten büyük onur duyuyorum ve sizlere Ülkemizin savunma ve güvenliği için yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Tören geçişinin ardından aileler çocukları ile bir araya gelerek özlem giderdi. Org. Başoğlu ve Vali Toprak asker aileleri ile görüşerek mutluluklarına ortak oldular.

İZMİR (DHA)

foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!