90 yataklı Ekol Kadın Doğum hizmete açıldı

Güncelleme Tarihi:

90 yataklı Ekol Kadın Doğum hizmete açıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2023 17:19

Ekol Kadın Doğum Kliniği’nde en üst düzeyde hizmet vereceklerini belirten Ekol Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr.Mehmet Baz, anne adaylarının bu süreçte grubun diğer kurumlarından da en iyi tedavi olanaklarına erişeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

m EKOL Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Baz, Kadın Doğum Kliniği’nde ikisi doçent altı kadın doğum uzmanı ve ileri teknolojilerle donanımlı beş ameliyathane, iki doğumhane, yenidoğan yoğun bakım üniteleri ve 90 yatak bulunduğunu açıkladı. Baz, sezaryen, normal doğum, perinatoloji (riskli gebelik tanı ve takibi), gebelikte tarama ve tanı testleri, kanser cerrahisi, ürojinekolojik ameliyatlar, laparoskopik ameliyatlar, gebelik takibi ve 4 boyutlu ultrasonlar gibi dünyanın gelişmiş modern cihazlarıyla donanımlı klinikte anne adaylarının rahat edeceği bir ortamda hasta kabulüne başladıklarını söyledi. “Ekol Kadın Doğum Kliniğimizde doğum öncesi ve gebelik süresince uzman hekimlerimiz anne adaylarını 7/24 takip edecek” diyen Op. Dr. Mehmet Baz, “Anne adaylarımız bu süreçte hastanemizin tüm modern ve ileri tekniklerinden yararlanacak. Annelik süreci bizim için önemli bir süreçtir. Bunu göz önünde bulundurarak anne adaylarımız gebelikten doğum anına kadar Ekol Sağlık Grubu’nun diğer kurumlarında da her türlü sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek” diye konuştu.

Haberin Devamı

90 yataklı Ekol Kadın Doğum hizmete açıldı

HER GEÇEN YIL BÜYÜYORUZ

Baz, “Çiğli’deki kampüsümüz, ana binamız olan Ekol Hastanesi, Ekol Göz Tıp Merkezi, Dent Ekol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ekol International Tıp Merkezi, ve yeni hizmete açtığımız 7 katlı, 90 yataklı Kadın Doğum Kliniği ile bir sağlık adasına dönüştü” dedi. Ayda binden fazla yabancı hastanın tedavi için Ekol Sağlık Grubu’nu tercih ettiğini söyleyen Baz, şöyle devam etti: “İrlanda, İngiltere, İskoçya, Almanya, Hollanda, Fransa, Belçika, Avusturya, Cezayir, Fas, Tunus, Mısır, İsrail, Azerbaycan, Rusya, Gürcistan gibi bir çok ülkeden teşhis, tedavi ve ameliyat hastalarını ağırlamaktayız. Pandemi döneminde İrlanda ve İngiltere’den iki kez özel uçakla her seferde 100’den fazla hasta getirdik. Dünyanın bir çok ülkesinden gelen yabancı hastalar, aldıkları hizmeti ‘5 yıldız’ olarak değerlendirmekte ve hijyen, temizlik, hizmet kalitesi, başarılı ameliyat sonuçları ve hasta odaklı yaklaşımlarımızdan yana memnuniyetlerini dile getirmektedirler.” Yeni hizmete açtıkları Ekol Kadın Doğum Kliniği’nde de aynı hizmet anlayışıyla hasta memnuniyetini ön plana çıkararak ileri teknolojiyle hastalarına kadın doğum alanında da üst düzey Ekol kalitesiyle hizmet vermek istediklerini de kaydeden Opr. Dr. Mehmet Baz, diğer branşlarda olduğu gibi artık kadın hastalıkları ve doğumda da iddialı olduklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!