5 yıl garantili dünya markası işitme cihazları DUYMER ile Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

5 yıl garantili dünya markası işitme cihazları DUYMER ile Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2023 16:56

DUYMER İşitme Cihazları Yönetim Kurulu Üyesi ve İŞİTBİR (Türkiye İşitme Cihazı İthalatçıları ve Satıcıları Derneği) Başkanı Av. Salih Baz, 5 yıl garantili dünya markası işitme cihazlarını 3 boyutlu yazıcı teknolojisi ve profesyonel ekipleriyle kendi atölyelerinde kişiye özel hazırlayarak kullanıma hazır hale getirdiklerini ve kulak içi montajlarının yapıldığını söyledi. Duymer İşitme Cihazları Merkezi’nin Danimarka malı İnterton, Alman malı Audifon ve Amerikan malı Starkey markalarını ‘Türkiye tek yetkili distribütörü’ olarak ülke genelinde 100 şubesiyle hastalarına ulaştırdığını belirten Av. Salih Baz, “Ayrıca nano teknolojiye ve ileri teknolojiye sahip işitme cihazlarını Türkiye’ye getirerek, tüm hastalarının hizmetine dünya standartları çerçevesinde 5 yıl garanti avantajlarıyla sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

5 yıl garantili dünya markası işitme cihazları DUYMER ile Türkiye’de

NEREDEYSE GÖRÜNMEZ İŞİTME CİHAZI

Dünyanın en küçük işitme cihazlarından biri olan ve kulak içerisinde neredeyse hiç görünmeyen Amerikan malı Starkey İşitme Cihazları hakkında bilgiler veren Av. Salih Baz, şunları söyledi: “Dünyanın ilk akıllı işitme cihazı olan Amerikan malı Starkey işitme cihazlarıdır. Merkezi Amerika Minnesota’da bulunan Starkey İşitme Cihazı Teknolojileri, 1967 yılından beri kapsamlı dijital işitme sistemlerinin yenilikçi tasarımı, geliştirilmesi ve dağıtılmasında dünya lideri olan bir Amerikan şirketidir. Kulak içerisinde neredeyse hiç görünmeyen Starkey İşitme Cihazı, tüm cep telefonları ile uyumlu olarak çalışmakta ve direkt ses aktarımı yapabilmektedir. Özel algoritması ile kusursuz doğal işitme deneyimi sunduğu, gerekli laboratuvar testleri ile tescillenmiştir. Starkey Sound ile gücü ve gelişmiş wireless teknolojisinin mükemmel uyumu ile TV akışı, müzik dinleme ve çok daha fazlası ile buluşacaksınız. Ayrıca telefonunuzdan medya akışı ve eller serbest görüşme de yapabilirsiniz. Dünyanın ilk tüm vücut sağlığınızla ilgilenen yapay zeka teknolojisine sahip işitme cihazıdır. Bu işitme cihazlarımız sayesinde tüm vücut fonksiyonlarını takip edebilecek ve anlık olarak 27 farklı dilde anlık çeviri desteği alabileceksiniz.”

Haberin Devamı

ALMAN TEKNOLOJİSİ DUYMER’DE

Almanya’da üretilen modern işitme cihazları Audifon hakkında da bilgiler veren Baz, “Audifon İşitme Cihazları 7 farklı alanda otomatik sınıflandırma gerçekleştirerek, bulunduğunuz ortamdaki ses yapısını otomatik olarak optimize eder ve işitme cihazı ayarlarını otomatik olarak bulunduğunuz ortama göre adapte eder. Ayrıca adaptif ses, feedback ayarları ve adaptif gürültü önleyici ve canlı dinleme özelliklerini kullanıcılarına sunuyor. Tinnutus baskılama özelliğiyle kulak çınlaması sorunları artık tarihe karışıyor. Audifon markasına ait Risa ve Lewi İşitme Cihazları, sahip oldukları Wings teknolojisi ile iphone ve android uyumludur. Audifon App, günlük hayatı kolaylaştırır. Kullanımı kolaydır, işitme cihazı kullanıcısına en yüksek dinleme konforu sağlar. Iphone ve android bağlantısı mevcuttur. Audifon’un iPhone’a doğrudan ses aktarımı sayesinde kullanıcılar, işitme cihazlarıyla telefon aramalarını cevaplayabilir veya müzik dinleyebilir. Akıllı telefon, canlı bir uzaktan mikrofon olarak da kullanılabilir. Kullanıcılar uygulama aracılığıyla bulundukları ortam koşullarına göre kendi ses ayarlarını ve program değişikliklerini yapabilirler” dedi.

Haberin Devamı

AKTİF HAYATTAN KOPMAYIN

İnterton olarak her zaman uygun fiyatlarda ileriye dönük, yetenekli, etkili ve kaliteli işitme çözümleri sunmayı amaçladıklarını belirten Av. Salih Baz, “Yeni İnterton MOVE işitme cihazlarıyla birlikte sunulan, yeni ve kullanımı kolay bir yazılım olan İnterton Fitting ve yeni akıllı telefon uygulaması İnterton Sound’u kullanarak, kullanıcılar ses profillerini, ses seviyesini ve çok daha fazlasını ayarlamasına olanak tanıyoruz ve bununla da kalmıyor, Made for Apple ile doğrudan ses aktarımı sağlıyoruz. Bu sayede doğrudan telefon görüşmelerinizi yapabilir, müzik dinleyebilir sevdiğiniz bir filmi izleyebilirsiniz. İşitme cihazı kullanıcısı Apple cihazlarından işitme cihazlarına kolaylıkla erişebilir ve kontrol edebilir” diye konuştu.

Haberin Devamı

SU GEÇİRMEZ İŞİTME CİHAZLARI

IP68 sertifikalı olan işitme cihazlarının, kullanıcısına suda dahi kullanım kolaylığı sağladığını belirten Av. Salih Baz, şöyle devam etti: “Gelişmiş su direnciyle Duymer İşitme Cihazları, her yerde kullanım avantajı sunar ve sizleri seslerin renkli dünyasından asla ayırmaz. Bu sayede işitme cihazınızı çıkarmadan denize ve havuza girebilir, duş alabilir, su aktivitelerinde bulunabilir ve yağmurlu havada yürüyebilirsiniz. IP68 sertifikalı işitme cihazları tüm bu aktiviteler ve daha fazlası için üretilmiştir. İşitme cihazı takılı olmadığında duyamadıkları için tatil yapamayan birçok hasta, artık yeni ve ileri teknolojilerle su sporları dahi yapabilmektedir. Çünkü Duymer İşitme Cihazları, her zaman kullanıcısını memnun etmeyi kendine ilke edinmiştir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!