3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir'de yakalandı (9)

Güncelleme Tarihi:

3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz, İzmirde yakalandı (9)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2016 19:32

3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir'de yakalandı (9)

Haberin Devamı

GARSONLUK VE BEKÇİLİKLE BU PARA BİRİKİR Mİ?
İzmir'de yakalanan 3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz'in, çantasından 5 sahte nüfus cüzdanı, 4 sahte sürücü belgesi, bazıları sahte kimlikleri çıkartıldığı öğrenilen 14 banka kartı, kredi kartı, 10 bin lira ve 3 bin 500 Euro para çıktı.
Polisteki ilk ifadesinde gündüzleri garsonluk, geceleri de bekçilik yaptığını, günde 16-17 saat çalıştığını, arta kalan zamanlarında ise uyuduğunu söyleyen Atalay Filiz'in üzerinden çıkan paranın, garsonluk ve bekçilik yapılarak biriktirilemeyeceği, sahte kimliklerde çıkarttığı kredi kartlarından, limitleri kadar para çekmiş olabileceği değerlendiriliyor. Filiz'in para kaynağının yanı sıra, güvenlik kameralarına yansıyan, ancak yakalanırken yanında bulunmayan valizlerinin yerinin tespiti için çalışmalar sürdürülüyor.
LİSTEDEN FİLM İSİMLERİ ÇIKTI
Bu arada çantadan çıkan ve Filiz'e ait el yazısıyla not alındığı düşünülen bazı film isimleri ve farklı konularla ilgili notlar aldığı dikkat çekiyor.
Filmlerin arasında, ünlü yönetmen Quentin Tarantino'ya ait ve seri katil çiftin konu edildiği 'Katil Doğanlar' ile 'Olağan Şüpheliler', 'Rezervuar Köpekleri', 'Kardeş Gibiydiler', 'Ölü Ozanlar Derneği' ve 'Ucuz Roman' gibi filmlerin İngilizce adlarıyla bulunması dikkat çekti.
Ayrıca Atalay Filiz'in üzerinde bulunan küçük not kağıtlarında Fransa'da bazı kişilere ait telefon numaraları da bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!