26 yıllık tecrübesiyle Duymer dünyaya açılıyor

Güncelleme Tarihi:

26 yıllık tecrübesiyle Duymer dünyaya açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2023 00:25

Merkezi İzmir’de bulunan Duymer İşitme Cihazları Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Av. Salih Baz, Duymer İşitme Cihazları olarak Türkiye genelinde 200’denfazla şubeyle hizmet verdiklerini hatırlatarak, artık yurt dışındaki çeşitli işitme merkezlerinin satın alımını yaparak dünyaya açılmak istediklerini açıkladı.

Haberin Devamı

26 yıllık tecrübesiyle Duymer dünyaya açılıyor

26 yıldır dört farklı dünya markası işitme cihazlarının Türkiye’de tek yetkili distribütörü olarak hastalarına hizmet verdiklerini ifade eden Duymer İşitme Cihazları Merkezi’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve İŞİTBİR (Türkiye İşitme Cihazı İthalatçıları ve Satıcıları Derneği) Başkanı Av. Salih Baz, “Duymer olarak 26 yıldır bize güvenen, bizi tercih eden tüm hastalarımıza teşekkür ediyoruz. Onlardan aldığımız güçle her geçen gün kendimizi geliştirerek ve kalitemizi artırarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Türkiye genelindeki Duymer İşitme Cihazları Merkezleri’nde sunulan hizmetler dünya standartlarında ve bunlar elde edilen kalite belgeleriyle tescillendi. Duymer şu an için Türkiye genelindeki işitme merkezi sayısı bakımından 200 şubesiyle en yaygın olan işitme merkezi konumundadır. Duymer, hem kalite hem de tecrübeli personelleriyle Avrupa veya dünyadaki gelişmiş işitme cihazı merkezlerinden fazlasına sahiptir. Artık Duymer markasını dünyaya taşıma zamanının geldiği düşündük. Almanya ve Birleşik Krallık’ta bulunan çeşitli işitme cihazları merkezleri ile satın alma görüşmeleri gerçekleştirip anlaşmaların sonuna geldiğimizi sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duymaktayız” dedi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’DEN DÜNYAYA AÇILAN SES: DUYMER

Türkiye’den dünyaya açılan bir ses olan Duymer markasıyla sahip oldukları kaliteyi Birleşik Krallık’ta ve Almanya’daki hastalara ulaştıracaklarını ve ülkemize döviz kazandırmak istediklerini dile getiren Baz, şöyle devam etti: “Biz 26 yıldır dünya markası işitme cihazlarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olarak hizmet veriyoruz. Artık neden bir Türk markası dünya pazarına açılmasın ve hizmetlerine orada da devam etmesin diye düşündük. Bununla ilgili olarak işitme cihazı sektörünün dünyanın çeşitli ülkelerindeki araştırmalarımızın ardından bu fikrimizi hayata geçirdik. Satın alma görüşmelerimizde sona geldik. En kısa zamanda Duymer markasını Almanya ve Birleşik Krallık’ta göreceksiniz. Duymer her zaman işitme cihazı sektöründe gerek 5 yıl garanti, gerekse sunduğu hizmetlerle öncü firma olmuştur. Şimdi yurt dışında sunacağımız hizmetlerle yine öncü olarak Türkiye’de sunduğumuz işitme cihazı hizmetlerinin dünya standartlarının üzerinde olduğunu yurtdışında bulunan hastalarımıza da göstermek istiyoruz.”

Haberin Devamı

81 İLDE HİZMET 3 BOYUTLU TEKNİK SERVİS

Duymer olarak Türkiye’nin 81 ilinde 200’den fazla şubeyle hizmet verdiklerini kaydeden Av. Salih Baz, “Türkiye genelinde bulunan tam donanımlı dört işitme cihazları teknik servisimiz ile hastalarımıza dünya standartlarında hizmet vermek ve hasta memnuniyetini sağlamak önceliğimiz. İşitme cihazlarımızın ömür boyu bakım garantileri, teknik servis hizmeti kapsamında tarafımızdan temin edilmekle beraber, sahip olduğumuz 3 boyutlu atölye teknolojisi ile hastalarım

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!