17 bin 486 esnafa 1.5 milyar kredi

Güncelleme Tarihi:

17 bin 486 esnafa 1.5 milyar kredi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2021 05:46

Manisa 22. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği BaşkanıÇınar, bölge kooperatiflerinden 17 bin 486 esnafın kredi kullandığını dile getirdi.

Haberin Devamı

MANİSA’da 21 kooperatiften oluşan 22. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği’nin tek listeyle gerçekleşen olağan genel kurulunda mevcut başkan Recep Çınar, güven tazeledi. Saruhan Hotel’de gerçekleşen genel kurula TESKOMB Genel Başkanvekili Bahri Şarlı, Manisa Ticaret İl Müdürü Muharrem Özel, Halkbank İzmir 3. Bölge Koordinatörü Rıfat Ertuğ Koç, Halkbank Manisa Merkez Müdürü İsmail Karabay katıldı.

ZOR GÜNDE DESTEĞE DEVAM

21 kooperatiften oluşan birlikte kredi kullanan esnaf sayısının 17 bin 486 olduğunu belirten Manisa 22. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Çınar, bölge plasmanının yıl sonu itibariyle 1 milyar 500 milyon TL’ye ulaştığını söyledi. Çınar, bölge kooperatifi olarak güzel çalışmalara imza attıklarını, zor günlerde bile esnafa kredi desteği vermeye devam ettiklerini vurguladı.

Haberin Devamı

YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR

RECEP Çınar başkanlığındaki bölge birliği yönetimi ise şu isimlerden oluştu: “Ali Ayan, Fatih Çataldere, Hasan Genli, Ali Kan, Erdal Tunca, Ruhi Çoban, Nali Aydeniz ve Ali Yiğen yer aldı. Denetim kurulunda Mehmet Zeki Mercan, Sait Başbelen, Hüseyin Aktaş yer aldı. Merkez Birliği’nde Recep Çınar, Ali Ayan, Fatih Çataldere yer aldı.

.
CUMHURBAŞKANI’NIN KATKISI BÜYÜK

TESKOMB Genel Başkanvekili Bahri Şarlı, son 3 yılda esnafa 54 milyar TL kredi dağıttıklarını vurgulayarak, “Esnaf ve sanatkarımız kepenk kapatmadıysa, kasa fırlatmadıysa bu başta Cumhurbaşkanımız, TESKOMB ve Halk Bankası sayesindedir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!